ELECTUS 80+ Silver Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 4,285 29 Aralık 2020 #1 pc açılırken microsoft şifresi istiyor kaldıramıyorum yardım edermisiniz acil? Mesaj otomatik birleştirildi: 29 Aralık 2020 @Treyarch @baltazar @epica59 @FightForHonor Hocam rica etsem yardım edermisiniz lütfen.
pc açılırken microsoft şifresi istiyor kaldıramıyorum yardım edermisiniz acil? Mesaj otomatik birleştirildi: 29 Aralık 2020 @Treyarch @baltazar @epica59 @FightForHonor Hocam rica etsem yardım edermisiniz lütfen.
ELECTUS 80+ Silver Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 4,285 29 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #27 baltazar yazmış: Eyvallah. Devamı için tıklayın... İçim rahatladı windows defenderi ayarlıcam diye microsoft hesabimi girdim pc açılırken şifre soruyor sizin sayenizde çözdüm ne desem az. Upvote 0 Downvote
baltazar yazmış: Eyvallah. Devamı için tıklayın... İçim rahatladı windows defenderi ayarlıcam diye microsoft hesabimi girdim pc açılırken şifre soruyor sizin sayenizde çözdüm ne desem az.
B baltazar 80+ Platinum Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 11,588 En İyi Cevap 9 Dahası Reaksiyon skoru 17,643 Konum Ervah-ı Ezel İsim A.Ş. İlgilendiği Kategoriler Güç Kaynakları 29 Aralık 2020 #28 ELECTUS yazmış: İçim rahatladı windows defenderi ayarlıcam diye microsoft hesabimi girdim PC açılırken şifre soruyor sizin sayenizde çözdüm. Devamı için tıklayın... Rica ederim windows konusunda çok bilgili değilim ama bildiğim yerden geldi soru Upvote 0 Downvote
ELECTUS yazmış: İçim rahatladı windows defenderi ayarlıcam diye microsoft hesabimi girdim PC açılırken şifre soruyor sizin sayenizde çözdüm. Devamı için tıklayın... Rica ederim windows konusunda çok bilgili değilim ama bildiğim yerden geldi soru
ELECTUS 80+ Silver Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 4,285 29 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #29 baltazar yazmış: Rica ederim windows konusunda çok bilgili değilim ama bildiğim yerden geldi soru Devamı için tıklayın... Konu açtim windows defenderi nasıl açarım diye adam gibi söyleyen olmadı sağolun çok. Upvote 0 Downvote
baltazar yazmış: Rica ederim windows konusunda çok bilgili değilim ama bildiğim yerden geldi soru Devamı için tıklayın... Konu açtim windows defenderi nasıl açarım diye adam gibi söyleyen olmadı sağolun çok.