Neler Yeni

PC AÇILIŞTAKİ HATA ?

alsldalk334

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mertsoyanlı32
Merhaba pc açılışta şoyle hata alıyorum voice meeter uygulamasından çözümü nedir .

Ekler

• hataaa.png
    hataaa.png
    32.7 KB · Hit: 36

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Comol Ogga
Voice meeter yanlış hatırlamıyorsam çalışması için kendisi sanal bir ses sürücüsü kuruyor, ve bu hatada ise yanlış veya hatalı bir ses sürücüsü kurulduğunu söylüyor, eğer ses ile sorun yaşarsan ses kartı sürücülerini kontrol etmen konusunda uyarıyor, programı silip tekrar kurmayı deneyin belki kurulumda sorun olmuştur gereken sanal sürücü düzgün kurulamamıştır.

alsldalk334

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mertsoyanlı32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Voice meeter yanlış hatırlamıyorsam çalışması için kendisi sanal bir ses sürücüsü kuruyor, ve bu hatada ise yanlış veya hatalı bir ses sürücüsü kurulduğunu söylüyor, eğer ses ile sorun yaşarsan ses kartı sürücülerini kontrol etmen konusunda uyarıyor, programı silip tekrar kurmayı deneyin belki kurulumda sorun olmuştur gereken sanal sürücü düzgün kurulamamıştır.
hyperx quadcast mikrofon kullanıyorum uygulama üzerinden ayar yaptığımda sorun olmuyor gerek yok gibi silmeye ama her açılışta bu hatayı alıyorum ses konusunda problem yaşamadım hiç

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Comol Ogga
hyperx quadcast mikrofon kullanıyorum uygulama üzerinden ayar yaptığımda sorun olmuyor gerek yok gibi silmeye ama her açılışta bu hatayı alıyorum ses konusunda problem yaşamadım hiç
Her şey düzgün çalışıyorsa muhtemelen sorun yoktur, hatadan kurtulmak için dilersen silip tekrar kurmayı deneyebilirsin, onun dışında zararı yok gibi.

alsldalk334

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mertsoyanlı32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her şey düzgün çalışıyorsa muhtemelen sorun yoktur, hatadan kurtulmak için dilersen silip tekrar kurmayı deneyebilirsin, onun dışında zararı yok gibi.
teşekkürler :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,664
Üyeler
162,721
Son üye
piricat
Top Bottom