Einstein
80+ Platinum
Dahası
garip bilemedim vallahi hocam bios pilini çıkarıp 5 dakika bekledin değilmi?Evet aynen öyle
garip bilemedim vallahi hocam bios pilini çıkarıp 5 dakika bekledin değilmi?Evet aynen öyle
Bekledimgarip bilemedim vallahi hocam bios pilini çıkarıp 5 dakika bekledin değilmi?
aklıma başka çözüm gelmiyor maalesef.Bekledim
Bekledim
Hard reset atsam yada atılıyor mu bilmiyorumaklıma başka çözüm gelmiyor maalesef.
atılmaz.Hard reset atsam yada atılıyor mu bilmiyorum
Konuyu yükseltebilir misin hocam olacak gibi değilse mecbur mahallenin tamircisine götüreceğimatılmaz.
nasıl yükselteceğim hocam anlamadım?Konuyu yükseltebilir misin hocam olacak gibi değilse mecbur mahallenin tamircisine götüreceğim
Bütün yazışmaları okudum. Bios şifresini kolay kolay resetleyemezsin. Hele ki disk çıkararak. Adı üstüne. BIOS şifresi. Bazı durumlarda Bios pilini sökmek çözüm olabiliyor fakat sizde işe yaramamış. Bazı anakartların üzerlerinde CLR_CMOS yazısı vardır. Jumper olarak geçer. 2 tür konumu vardır. Onu reset konumuna getirip tekrar normal konuma getirince sıfırlaması gerekir. Dediğim gibi bazı anakartlarda bu şekilde olmuyor. İyi bir anakart tamircisine götürürsen yapabilir.Konuyu yükseltebilir misin hocam olacak gibi değilse mecbur mahallenin tamircisine götüreceğim
Şifreyi biliyorum zaten. Dediğim ayarı yapmaya çalışırken olduBütün yazışmaları okudum. Bios şifresini kolay kolay resetleyemezsin. Hele ki disk çıkararak. Adı üstüne. BIOS şifresi. Bazı durumlarda Bios pilini sökmek çözüm olabiliyor fakat sizde işe yaramamış. Bazı anakartların üzerlerinde CLR_CMOS yazısı vardır. Jumper olarak geçer. 2 tür konumu vardır. Onu reset konumuna getirip tekrar normal konuma getirince sıfırlaması gerekir. Dediğim gibi bazı anakartlarda bu şekilde olmuyor. İyi bir anakart tamircisine götürürsen yapabilir.
Bu tür saçma problemleri eski anakartımda yaşıyordum. Markası saçma bir şeydi. Bilindik büyük marka taktırmakta fayda var. Buga girmiş belliki.Şifreyi biliyorum zaten. Dediğim ayarı yapmaya çalışırken oldu
Tamamdır hocam teşekkürlerBu tür saçma problemleri eski anakartımda yaşıyordum. Markası saçma bir şeydi. Bilindik büyük marka taktırmakta fayda var. Buga girmiş belliki