Neler Yeni

PC AÇILMIYOR LOGO DA KALIYOR YARDIM (ACİL)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet
Merhabalar bu gün amd driver sorunları yaşadım Driver silmek için amd'nin kendi driver silme programını indirdim güvenli moda girip işlem yapılsınmı sorusuna evet dedim pc kapandı sonrasında otomatik onarıma attı ordan yeniden başlat dedim Ve şuan anakart gigabyte logosunda kalıyor ve logo dönüyor Kalıyor Format atmam mı gerekiyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilicek varsa sevinirim

Otomatik onarımdan güvenli moda girmeye çalıştığım zaman ise girmiyor aynı şekilde logo kalıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekstra Ekran kartını söktüm takdım ramleri söktüm taktım sorun gene aynı

otomatik onarım da ise bilgisayarınız düzgün başlatılamadı diyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Erkan
Format atmanız lazım ama anakartta sıkıntı olabilir pili çıkarıp reset yaptınız mi resetleyin sonra kasadaki USB çıkarın öyle açmayı deneyin ekran kartından başka bir şey bağlı mi anakarta

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Format atmanız lazım ama anakartta sıkıntı olabilir pili çıkarıp reset yaptınız mi resetleyin sonra kasadaki USB çıkarın öyle açmayı deneyin ekran kartından başka bir şey bağlı mi anakarta
Klasik ekran kartı m2 ssd işlemci ramler olması gereken her şey var

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Erkan
Önceden böyle bir durum yoktu anladığım kadarıyla ama logoda kalıyorsa F1 falan yaptinizda sistem devam etmiyorsa sıkıntı anakartta biosa giriyormu

BertanÇ.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bertan ÇARBUĞA
Arkadaşın dediği gibi bios pilini çırakıp deneyin. Bir de biosa girebiliyor musun? Ssdyi görüyor mu? Görüyorsa ama başlatmıyorsa formattan başka çare kalmamış gibi görünüyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet
Arkadaşın dediği gibi bios pilini çırakıp deneyin. Bir de biosa girebiliyor musun? Ssdyi görüyor mu? Görüyorsa ama başlatmıyorsa formattan başka çare kalmamış gibi görünüyor.
Biosa giriyor ssd yi görüyor Büyük ihtimalle Windows çöktü itopyayı arıyorum şimdi onlara danışıcağım birde konuyu

Batur882

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Batur
aynı sorunu bende yaşadım ama biosu update yaparken.
tek çare format :/

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet
Önceden böyle bir durum yoktu anladığım kadarıyla ama logoda kalıyorsa F1 falan yaptinizda sistem devam etmiyorsa sıkıntı anakartta biosa giriyormu
Biosa giriyor onda bir sıkıntı yok herhangi bir bios hatası vs vermiyor direk windows hatası veriyor onarım başarılamadı vs vs otomatik onarıma almaya çalışıyor arıza tespiti yapmaya çalışıyor bilgisayarınız düzgün bir şekilde başlatılamadı diyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet
Gigabyte

Onarım hatasında

C: /Windows/System32/LogFiles/srt/SrtTrail.txt​

Hatası veriyor başka bir forumda böyle bir şey buldum bunu deneyeceğim olmazsa format atıcağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,919
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom