Neler Yeni

PC Anakart Logosunda takılı kalıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Selçuk Kaan Urgancı
Merhaba bilgisayarım bugün elime geçti. Sipariş verirken evde zaten laptop HDD si var diye HDD almadım ve sadece Adata 120 GB SSD aldım. Eve geldim bilgisayar sorunsuz çalışıyordu lakin ben eski laptopumum 2.5 inc HDD sini masaüstü bilgisayara takınca bilgisayar anakart logosunda takılı kalmaya başladı. Ne Windows açılıyor nede biosa giriyor. Sonra takdiğim HDD yi çıkardım ama durum hala aynı. Sanmıyorum ama HDD yi takarken ssd nin baglantilarina zarar vermiş olabolir miyim ? Lütfen yardım edin. Saygılar

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
SSD'nin modeli nedir?

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Merhaba bilgisayarım bugün elime geçti. Sipariş verirken evde zaten laptop HDD si var diye HDD almadım ve sadece Adata 120 GB SSD aldım. Eve geldim bilgisayar sorunsuz çalışıyordu lakin ben eski laptopumum 2.5 inc HDD sini masaüstü bilgisayara takınca bilgisayar anakart logosunda takılı kalmaya başladı. Ne Windows açılıyor nede biosa giriyor. Sonra takdiğim HDD yi çıkardım ama durum hala aynı. Sanmıyorum ama HDD yi takarken ssd nin baglantilarina zarar vermiş olabolir miyim ? Lütfen yardım edin. Saygılar
BIOS'a girememeniz SSD ile alakalı değil, bilgisayarda hiç depolama aygıtı olmasa bile BIOS'a girebilirsiniz.
BIOS'u bile göremiyorsanız BIOS'u sıfırlamayı deneyiniz, sisteminizi yazar mısınız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Selçuk Kaan Urgancı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İade edip başka bir SSD al. SSD'yi bağlamayınca BIOS'a giriyor mu?
Malesef şuan deneyemiyorum. Lakin ssd sorunsuz bir şekilde çalışıyordu. Ama yarın tekrar denerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

BIOS'a girememeniz SSD ile alakalı değil, bilgisayarda hiç depolama aygıtı olmasa bile BIOS'a girebilirsiniz.
BIOS'u bile göremiyorsanız BIOS'u sıfırlamayı deneyiniz, sisteminizi yazar mısınız?
Tabii ki.

Ryzen 5 3500
Gigabyte A 320m
Gigabyte GTX 1660 süper gaming o.c
8 GB geil AMD edition ram.
Adata 120 GB şu 650 ss

rebelmoves

80+ Bronze
Bioss ekranında kalma sorunu bende de vardı önceki laptopumda 3. parti yazılım kullandığım için kalıyormuş sonradan öğrendim. 3 parti bir yazılım kulladıysanız sorun ondan olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Selçuk Kaan Urgancı
Bioss ekranında kalma sorunu bende de vardı önceki laptopumda 3. parti yazılım kullandığım için kalıyormuş sonradan öğrendim. 3 parti bir yazılım kulladıysanız sorun ondan olabilir
3. Parti ne demek. Torrent falan mı ? Torrent var ama ben HDD taktiktan sonra sorun oldu. (keşke kimsenin hakkını yemeyip oyunları satın alsam ama oyun fiyatları belli.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,025,848
Üyeler
162,568
Son üye
holyuta