Bir şey açıklamıyor altta başka var mı?Alıntıyı görüntüle
ne anlam çıkarmam gerekiyor
Şimdi yeniden kapandı pcyi dün geceden beri ilk kez açtımBir şey açıklamıyor altta başka var mı?
Bir şey açıklamıyor altta başka var mı?
Bu da açıklamıyor. Sadece sistemin kapandığını söylüyor. Sistem özelliklerin neler? Mobildeyim imzadaysa göremiyorum.Şimdi yeniden kapandı pcyi dün geceden beri ilk kez açtım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Üstte bide bu var
CPU: i3 10100F / GPU: Palit 1660SUPER OC / Motherboard: Asus H410M-F / RAM: Crucial Ballistix 8x2 3200Mhz CL16 / SSD: Patriot Brust 480GB / Case: GameGaraj Kasa / PSU: GameGaraj 650W PSU 80+ Bronze / Monitor: Asus VG249Q1R / Headset: Eksa E900 ProBu da açıklamıyor. Sadece sistemin kapandığını söylüyor. Sistem özelliklerin neler? Mobildeyim imzadaysa göremiyorum.
Suan gene olduBu da açıklamıyor. Sadece sistemin kapandığını söylüyor. Sistem özelliklerin neler? Mobildeyim imzadaysa göremiyorum.
Ekranı yan çevirince imza gözüküyordu sanırım.Bu da açıklamıyor. Sadece sistemin kapandığını söylüyor. Sistem özelliklerin neler? Mobildeyim imzadaysa göremiyorum.
Yanit olarak attimEkranı yan çevirince imza gözüküyordu sanırım.
Acaba pcyi bidaha acmamali miyim bisey olmasindan korkuyorumEkranı yan çevirince imza gözüküyordu sanırım.
Etraftaki elektrik akımında dalgalanma oluyor olabilir açma bir daha bence.CPU: i3 10100F / GPU: Palit 1660SUPER OC / Motherboard: Asus H410M-F / RAM: Crucial Ballistix 8x2 3200Mhz CL16 / SSD: Patriot Brust 480GB / Case: GameGaraj Kasa / PSU: GameGaraj 650W PSU 80+ Bronze / Monitor: Asus VG249Q1R / Headset: Eksa E900 Pro
Mesaj otomatik birleştirildi:
Suan gene oldu
Dün geceden beri oluyor ama sadece pcnin icini açıp tozları bi temizlesem mi 3 aylık pc hiç açmadım içini dahaEtraftaki elektrik akımında dalgalanma oluyor olabilir açma bir daha bence.
Tozdan olmaz daha da devam ederse PSU arızalanmış olabilir. Dünden beri oluyorsa ilginç, belli bir zamanda mı oluyor rastgele mi?Dün geceden beri oluyor ama sadece pcnin icini açıp tozları bi temizlesem mi 3 aylık pc hiç açmadım içini daha
Dün 4-5 saat oyun oynadım tam kapatıcakken oldu şimdi pcyi yeni açtım 2 kere daha oldu normal tarayıcıda takılırken açıyorum pcyi 5-10 dk sonra oluyorTozdan olmaz daha da devam ederse PSU arızalanmış olabilir. Dünden beri oluyorsa ilginç, belli bir zamanda mı oluyor rastgele mi?