Neler Yeni

Pc bozuldu :) Sorunun ne olduğunu bulamıyorum...

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Oğuzhan
Geçen güne kadar oynadığım oyunda ( BlackDesertOnline) yenileme modunda 50-60 fps veren sistemim (dav4-ram16gb)) 2 gündür 10fps lere düşüyor. Grafik ayarını optimizasyon moduna aldığımda ise yine 10 fps lerde geziyor ( eskiden 150fps verirdi o modda )

Hay böyle olunca acaba oyunda mı bir sorun var diye düşündüm. Fakat bu fps drop olayı olduğu zaman bilgisayarımda kasıyor. Baya baya bilgisayar kasıyor. Video izlesem kasıyor,windows menülerini açsam kasıyor,vs.vs.

Dün bios güncelledimn bir süre düzeldi ama bugün tekrar kasılmalar başladı.

Sabit değil bir zaman kasılıyor sonra normale dönüyor.Sonra tekrar kasılmaya başlıyor.

Sorun ne olabilir ? ( çıldıracam ya )

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,308
İsim
.
Geçen güne kadar oynadığım oyunda ( BlackDesertOnline) yenileme modunda 50-60 fps veren sistemim (dav4-ram16gb)) 2 gündür 10fps lere düşüyor. Grafik ayarını optimizasyon moduna aldığımda ise yine 10 fps lerde geziyor ( eskiden 150fps verirdi o modda )

Hay böyle olunca acaba oyunda mı bir sorun var diye düşündüm. Fakat bu fps drop olayı olduğu zaman bilgisayarımda kasıyor. Baya baya bilgisayar kasıyor. Video izlesem kasıyor,windows menülerini açsam kasıyor,vs.vs.

Dün bios güncelledimn bir süre düzeldi ama bugün tekrar kasılmalar başladı.

Sabit değil bir zaman kasılıyor sonra normale dönüyor.Sonra tekrar kasılmaya başlıyor.

Sorun ne olabilir ? ( çıldıracam ya )
Sıcaklıklar ne durumda?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113
O bilgisayarın bu denli kasması hiç normal değil. Format atmanızı öneririm. Ayrıca sıcaklıkları kontrol ettiniz mi?

• Beğen
Reaksiyonlar: PROZ

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Pcde crackli bir şey varsa virüs olabilir. HDD ise HDD kullanımı %100 olabilir.

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142
virüs testi yapın isterseniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1612301688811.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

cpu için durum böyle gpu desen oda 54 derecelerde geziyor.

crackli bir şey kullanmıyorum. ( IDM var ama onuda her zaman kullanırım hiç böyle bir durum yaşamamıştım )

az önce amd nin radeon uygulaması ile video kaydı alayım dedim ( web sayfalarının nasıl kastığını göstermek için ) pc yanıt vermeyi kesti ekran kapandı 10 saniye sonra geldi .

Sıcaklıklar ne durumda?
cpu 35 gpu 54 de hocam.

O bilgisayarın bu denli kasması hiç normal değil. Format atmanızı öneririm. Ayrıca sıcaklıkları kontrol ettiniz mi?
kontrol ettim normal.

virüs testi yapın isterseniz

şuan onu yapıyorum hocam.yalnız tam taramayı seçtim baya sürecek gibi

1612303025182.png

bu da ssd nin durumu

Son düzenleme:

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113
Hocam o bilgisayarda anlam veremediğim bir şey var. En iyisi dosyaları yedekleyin ve temiz kurulum yapın.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Sistem nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ
DaV4 ( ram 16 )

valla çok saçma ya

durduk yere kasılma yapması ne alaka anlamadım

neyse bu akşam temiz bir kurulum yapacağım zaten umarım tekrarı olmaz :)
bence de önemli dosyalarınızı alıp temiz kurulum yapın hiç normal değil sorun çıkarsa yine değişik

Top Bottom