Yardım PC çalışıyor ama görüntü yok

Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var
Sistemim AMD FX 8120
Ekran kartı Asus r7 265 2 GB 256 bit
Ram Corsair 4x2 1600 MHz ram
Sorun şu bilgisayar çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor kabloları kontrol ettim sorun yok ( monitör ekran kartı arasında dönüştürücü kullanıyorum)
Bios pilini çıkarıp taktım sorun çözülmedi
Ram ve ekran kartını silgiyle sildim gene düzelmedi onboard olarak denedim bios ayarlarına kadar geliyor ekran kartı bozulmuş olabilir mi ya da bı çözüm yolu var mıdır

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var
Sistemim AMD FX 8120
Ekran kartı Asus r7 265 2 GB 256 bit
Ram Corsair 4x2 1600 MHz ram
Sorun şu bilgisayar çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor kabloları kontrol ettim sorun yok ( monitör ekran kartı arasında dönüştürücü kullanıyorum)
Bios pilini çıkarıp taktım sorun çözülmedi
Ram ve ekran kartını silgiyle sildim gene düzelmedi onboard olarak denedim bios ayarlarına kadar geliyor ekran kartı bozulmuş olabilir mi ya da bı çözüm yolu var mıdır
Kanka geçici bir çözüm yolu var aslında ama önce sorunun ekran kartında olduğuna emin olman gerekiyor, başka bir dönüştürücü dene, yedek parçan varsa parçaları teker teker değiştirerekte sorunu bulabilirsin. görüntü kablosunu anakarta , eğer görüntü geliyor ise ekrankartı bozuktur veya seninde dediğin gibi oksitlenme olmuş olabilir giriş tarafında, eğer sorun ekran kartında ise iyice bir temizle girişini eğer gine olmuyor ise ekran kartının içini açıp temizle sonra gine dene , eğer oda olmaz ise işlemciyi çıkarıp iki üfleyip giriş tarafına tekrar tak, sonrada gine olmaz ise ekran karının iç kısmındaki işlemci kısmını 120 dereceye kadar ısıt ama bunu yaparken ekran kartının işlemci kısmı yukarı bakmalı, sonra tekrar dene eğer olmazsa uğraşma eceli gelmiştir daha zorlama.

Kanka yedek dönüşürücü yoktu o yüzden onu yapamadım ekran kartını temizledim tozunu falan aldım termal macun yeniledim işlemci kısmınıda ıstıttım sorun düzelmedi 😕 mesela şu oluyor arkadan açtığım müzik sesi geliyor ama görüntü yok bu ekran kartının kurtma şansım varmıdır teknik servise versem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,959
Üyeler
190,840
Son üye
serkansormx
Geri