Hocam sanırım aynı şeyden bahsetmiyoruz. bendeki exe hiç kaynak kullanmıyor. şüpheli görüldüğü durum %99 cpu kullanımından söyleniyormuş. biraz yanlış alarm sanırım.Bune herkesin pcde trojan varmış komik değil ama gülmekten ölcem
bendede var büyük ihtimal sadece sistemi sömürenlerde sorun var benimkide kullanmıyor çünkü 3 mb ram kullanıyor + pcyi yeni formatlamıştım her şey ya orj site yada steam epic vsHocam sanırım aynı şeyden bahsetmiyoruz. bendeki exe hiç kaynak kullanmıyor. şüpheli görüldüğü durum %99 cpu kullanımından söyleniyormuş. biraz yanlış alarm sanırım.
şuan da bende de yüzde 100Hocam sanırım aynı şeyden bahsetmiyoruz. bendeki exe hiç kaynak kullanmıyor. şüpheli görüldüğü durum %99 cpu kullanımından söyleniyormuş. biraz yanlış alarm sanırım.
Valla benim bung gta 5 de fps düşüktü şüpheleniyorum hocamHocam sanırım aynı şeyden bahsetmiyoruz. bendeki exe hiç kaynak kullanmıyor. şüpheli görüldüğü durum %99 cpu kullanımından söyleniyormuş. biraz yanlış alarm sanırım.
hocam sistemi sömüren trojan sömürmeyende sorun yokKimi yerlerde trojen değil diyor
hocam bendede var %5 10 arası sistem kullanımı sizdeki trojan hatta 2 3 falan sistem şuanda cpu kullanımışuan da bende de yüzde 100
nereden baktınız hocam kafam çok karıştıhocam sistemi sömüren trojan sömürmeyende sorun yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bendede var %5 10 arası sistem kullanımı sizdeki trojan hatta 2 3 falan sistem şuanda cpu kullanımı
bakarmısın bende cpu kullanım 0 pıd 87328 bellek 4100 sanallastırma devredısıhocam sistemi sömüren trojan sömürmeyende sorun yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bendede var %5 10 arası sistem kullanımı sizdeki trojan hatta 2 3 falan sistem şuanda cpu kullanımı
değil hocam.benim pc bendede var nolcak şimdi virsü mü
kaynak kullandımı sorun onun arkasında saklanıyor işte lightshotu indireyim ss atacağım burayaBir sıkıntı yok bendede var windowsun kendi exesi bu
mining virüsü arkasına saklanıyor olabilir bende hiç kaynak kullanmıyor