pc den bir anda gücü kesince zarar verirmi?

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
110
arkadaşlar oyun oynuyordu pc bir anda dondu ve kasadaki kapatma tuşuna bastığım halde kapanmadı bende kasanın üstündeki kapatma tuşunu basılı tutaarak gücü kestim sizce zarar gelmişmidir? şuanda çalışıyor ama içim rahat etmed yinede

arkadaşlar oyun oynuyordu pc bir anda dondu ve kasadaki kapatma tuşuna bastığım halde kapanmadı bende kasanın üstündeki kapatma tuşunu basılı tutaarak gücü kestim sizce zarar gelmişmidir? şuanda çalışıyor ama içim rahat etmed yinede
olabilir. psu ya göre değişiyor diye biliyorum

bir şey olmaz ama sürekli yapılmamalı

Masaüstüne sağ tık amd software'i açacaksın.
1704139118735.png

o tuşu oraya zaten o amaçla koydular bu kadar takmayın bişey olmaz sistemlere böyle şeylerden artık sistemin niye donuyor onu çöz kapatıp açmaktan zarar gelmez

o tuşu oraya zaten o amaçla koydular bu kadar takmayın bişey olmaz sistemlere böyle şeylerden artık sistemin niye donuyor onu çöz kapatıp açmaktan zarar gelmez
hocam bi kere tıklayınca kapanmıyor basılı tutup gücü kesiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Masaüstüne sağ tık amd software'i açacaksın.
Alıntıyı görüntüle
hocam ikinci monitörü çıkardım olmuyor şuan ondanmı bilmiyorum

hocam bi kere tıklayınca kapanmıyor basılı tutup gücü kesiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ikinci monitörü çıkardım olmuyor şuan ondanmı bilmiyorum
basılı tutup kapatmayıda adamlar yaptı sonuçta sorun olmaz

Geri