1 tb hdd sar oradan dostumMerhabalar bilgisayarımda 500GB M2 ssd var çok az yer kaldı ek olarak yeni depolama almayı düşünüyorum ama ne alacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz ?
Merhabalar bilgisayarımda 500GB M2 ssd var çok az yer kaldı ek olarak yeni depolama almayı düşünüyorum ama ne alacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz ?
knkm 1tb alacağına 4tb disk al 1500tl öde daha mantıklı1 tb hdd sar oradan dostum
bu hdd kullanıyorum ama baya pahalanmış
Dostum fp 1 tb hdd bundan başka varmı yoksa bunumu alayım bide benim ssd deki dosyaları hdd ye taşıyabilirmiyim bi sorun olmadan1 tb hdd sar oradan dostum
bu hdd yi kullanıyorum ama baya pahalanmış
WD black 1tb ssdMerhabalar bilgisayarımda 500GB M2 ssd var çok az yer kaldı ek olarak yeni depolama almayı düşünüyorum ama ne alacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz ?
o fiyat çok dostum o hdd yebu kötümüdürSeagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit Fiyatı
Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
taşırsın dostumDostum fp 1 tb hdd bundan başka varmı yoksa bunumu alayım bide benim ssd deki dosyaları hdd ye taşıyabilirmiyim bi sorun olmadan
WD blue daha mantıklı olur bencebu kötümüdürSeagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit Fiyatı
Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Yoksa sata atarsın o zaman güzelinden kalitelisindenanakartta 2. m2 yuvası yok diye hatırlıyorum
Barracuda 1TB ve 2TB kötü.bu kötümüdürSeagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit Fiyatı