Neler Yeni

Pc format atıcam yardım

911gt3rs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
911gt3rs
Bu aralar sinirimi bozuyo pc dosyalarda sıkıntılar var crack çok uygulama indirdim muhtemelen ondan.Hiçbir diski yedeklemiycem direkt full reset atmak istiyorum pc ye ama tüm ekran kartı işlemci fan kontrol uygulamalarını vs tekrar doğru yükleyebilirmiyim bilmiyorum 5-6 tane daha böyle uygulama var bunları bir yere atsam aslında bunlar hiç silinmese içlerindeki dosyalarda bir problem yoktur herhalde.Birde windows üzerinden direkt sıfırlasam olurmu yoksa usb ile mi yapmak lazım.

Pc yi ilk aldığımda bios güncellemesi yapmıştım yeni gelmişmidir yardımcı olursanız sevinirim ram hızınıda yükseltmiştim muhtemelen sıfırlanınca değişiklik olmaz

1905

80+ Silver
yaptığın ayarların fotoğraflarını çekip hatırlayabilirsin. usb ile format her zaman daha temiz olur diğerinden daha hızlı ve temiz oluyor. yaparsın niye yapamayasın. anakartının modeli ve bios versiyonun nedir ?

911gt3rs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
911gt3rs
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yaptığın ayarların fotoğraflarını çekip hatırlayabilirsin. usb ile format her zaman daha temiz olur diğerinden daha hızlı ve temiz oluyor. yaparsın niye yapamayasın. anakartının modeli ve bios versiyonun nedir ?
asus prıme a 620m-k bios versiyonuna nerden bakıcaz

1905

80+ Silver
arama çubuğuna dxdiag yaz enter bas çıkan sayfada gözükecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

en son çıkan 2si beta versiyon ondan öncekini yaptıysan beta versiyonu yapmayabilirsin henüz hatalar giderilmiş midir çok bilgim yok. 19.12.2024te son güncelleme gelmiş 16.01.2025te son beta versiyonu gelmiş.

911gt3rs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
911gt3rs
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arama çubuğuna dxdiag yaz enter bas çıkan sayfada gözükecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

en son çıkan 2si beta versiyon ondan öncekini yaptıysan beta versiyonu yapmayabilirsin henüz hatalar giderilmiş midir çok bilgim yok. 19.12.2024te son güncelleme gelmiş 16.01.2025te son beta versiyonu gelmiş.
2413 yazıyo

1905

80+ Silver

Reload

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Ferhat Bilgi
Bu aralar sinirimi bozuyo pc dosyalarda sıkıntılar var crack çok uygulama indirdim muhtemelen ondan.Hiçbir diski yedeklemiycem direkt full reset atmak istiyorum pc ye ama tüm ekran kartı işlemci fan kontrol uygulamalarını vs tekrar doğru yükleyebilirmiyim bilmiyorum 5-6 tane daha böyle uygulama var bunları bir yere atsam aslında bunlar hiç silinmese içlerindeki dosyalarda bir problem yoktur herhalde.Birde windows üzerinden direkt sıfırlasam olurmu yoksa usb ile mi yapmak lazım.

Pc yi ilk aldığımda bios güncellemesi yapmıştım yeni gelmişmidir yardımcı olursanız sevinirim ram hızınıda yükseltmiştim muhtemelen sıfırlanınca değişiklik olmaz
Herşeyi silmek istersen usb yapacaksın

1905

80+ Silver

911gt3rs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
911gt3rs
görev yöneticisine girin performans sekmesine tıklayın. bellekler kaç mhz ile çalışıyor orada görebilirsiniz.
6k da çalışıyo bir sıkıntı yok
o zaman ben pc yi sıfırladıktan hemen sonra indirilcek uygulamaları bir not ediyim amd chipset,ndvia falan sonrada full sıfırlıyım
pcyi aldığımda da ilk şu videodan yapmıştım bir sıkıntı olmaz

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905

1905

80+ Silver
6k da çalışıyo bir sıkıntı yok
o zaman ben pc yi sıfırladıktan hemen sonra indirilcek uygulamaları bir not ediyim amd chipset,ndvia falan sonrada full sıfırlıyım
pcyi aldığımda da ilk şu videodan yapmıştım bir sıkıntı olmaz

win11 geçmeniz daha iyi olur hocam win10 yakında desteği kesilecek. belki de kesilmiştir takip etmiyorum haberleri. bios ayarlarınız formatla kaybolmaz sadece windowstaki ayarlarınızı tekrar yapmanız gerekecek. güncel driverları kurduktan sonrası basit.

911gt3rs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
911gt3rs
win11 geçmeniz daha iyi olur hocam win10 yakında desteği kesilecek. belki de kesilmiştir takip etmiyorum haberleri. bios ayarlarınız formatla kaybolmaz sadece windowstaki ayarlarınızı tekrar yapmanız gerekecek. güncel driverları kurduktan sonrası basit.
win 10 yüklemiştim bu videoyla sonra windows üzerinden 11 e yükseltmiştim direkt video varsa yada win 11 usb nasıl hazırlarım söylersen onu yapıyım

1905

80+ Silver

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,743
Üyeler
168,827
Son üye
39babayev
Top Bottom