Kaliteli PSU varsa bir sorun arz etmez.Diyelim kinElektrik 2-3 kez gitti geldi parçalar zarar görür mü ne yapmak lazım bunula ilgili.
Zarar görmez diye biliyorum, sonuçta çalışmıyor. Ayriyetten zaten PSU'n iyiyse sorun teşkil etmez (Sertifikası varsa).Diyelim kinElektrik 2-3 kez gitti geldi parçalar zarar görür mü ne yapmak lazım bunula ilgili.
corsair in cv 650 ydi sanırım sıkıntı çıkarır mı?Kaliteli PSU varsa bir sorun arz etmez.
AMa içinde elektrik var ve parçalara sürekli elektrik alıp verirse zarar görmez mi?Zarar görmez diye biliyorum, sonuçta çalışmıyor. Ayriyetten zaten PSU'n iyiyse sorun teşkil etmez (Sertifikası varsa).
Bir bilgim yok o PSU hakkında.corsair in cv 650 ydi sanırım sıkıntı çıkarır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
AMa içinde elektrik var ve parçalara sürekli elektrik alıp verirse zarar görmez mi?
corsair ise hiçbrişey olmaz, bilinmedik bir marka veya düşük voltajlı bir şey olsaydı o zaman bilgisayarı sabah açamya çalıştığında diskler hatalı gibi hata verip seni bekletir ve daha sonrasında diskler onarılıyor gibi bir yere aktarırdı seni eğer öyle bir şey olmadıysa hiç dert etmecorsair in cv 650 ydi sanırım sıkıntı çıkarır mı?
AMa içinde elektrik var ve parçalara sürekli elektrik alıp verirse zarar görmez mi?
Corsair'in PSU'ları kaliteli olur genellikle, bende Corsair kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım bugüne kadar. Pcem çalışırkende elektrik gitti geldi, kapalıykende gitti geldi. İmzamdaki sistemi kullanıyorum ve çatır çatırda çalışıyor.corsair in cv 650 ydi sanırım sıkıntı çıkarır mı?
İmzanızı göremiyorum tel de olduğum için ama anladım benCorsair'in PSU'ları kaliteli olur genellikle, bende Corsair kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım bugüne kadar. Pcem çalışırkende elektrik gitti geldi, kapalıykende gitti geldi. İmzamdaki sistemi kullanıyorum ve çatır çatırda çalışıyor.
sertifika koruma değil verimliliği gösterir yanlış bilgi vermeZarar görmez diye biliyorum, sonuçta çalışmıyor. Ayriyetten zaten PSU'n iyiyse sorun teşkil etmez (Sertifikası varsa).
Evet ama buda sürekli açıp kapatmakta zarar verir?Böyle bir korkun varsa psu daki düğmeyi off konumunâ getir
80+ tan mı bahsediyorsunuz?s
sertifika koruma değil verimliliği gösterir yanlış bilgi verme
Eski laptopum da öyle yapıyor yeni ssd taktığımdan beri bu ne demek oluyor yani?corsair ise hiçbrişey olmaz, bilinmedik bir marka veya düşük voltajlı bir şey olsaydı o zaman bilgisayarı sabah açamya çalıştığında diskler hatalı gibi hata verip seni bekletir ve daha sonrasında diskler onarılıyor gibi bir yere aktarırdı seni eğer öyle bir şey olmadıysa hiç dert etme
Yazmış olduğum yazıda hata olabilir, uyardığınız için teşekkürler fakat şöyle bir olay var, PSU'da verimlilik demek kalite demek, Kaliteli olan bir PSU elektrik gelip gittiğinde pcni eline almana sebep olmazs
sertifika koruma değil verimliliği gösterir yanlış bilgi verme