Sistemin linki var mıMerhaba arkadaşlar, gaming genden pc hocası 11 sistemine bir monitör önerisi istiyorum bütçem 10 k ve altı.Curved ekran düşünüyorum ama hepsine açığım.
Sistemin linki var mı
hocam ayıpGaming Gen Pc Hocası 11
For those who think it's easier to annoy you than to Google 'Gaming gen pc hocası 11' themselves.letmegooglethat.com
Neden ki hocam bir sorun var bu sistemle ilgili her siteyi aradım anca bu uygun geldi 39 bin iken alacaktım yine çıkmışhocam ayıp
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada o sisteme 42k para verdiyeniz geçmiş olsun
Peki curved ekran olsa ne önerirsin
MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 11.289,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunlardan birisini seçebilirsin.
Curvedler VA panel olduğundan dolayı hangi model ghosting sıkıntısız bilmiyorum, o nedenle önerim yok.Neden ki hocam bir sorun var bu sistemle ilgili her siteyi aradım anca bu uygun geldi 39 bin iken alacaktım yine çıkmış
Peki curved ekran olsa ne önerirsin
Niye geçmiş olsun gayet güzel o sistemhocam ayıp
bu arada o sisteme 42k para verdiyeniz geçmiş olsun
Sistem linkini atmakGaming Gen Pc Hocası 11
For those who think it's easier to annoy you than to Google 'Gaming gen pc hocası 11' themselves.letmegooglethat.com
O paraya düz 4070 alınmazNiye geçmiş olsun gayet güzel o sistem
4070 mi almış 7800xt olanı mı 2 sistem var diye biliyorum 4070 almışsa geçmiş olsun tabi dşwşzşsO paraya düz 4070 alınmaz
Valla hocam hiç araştırmadım şu aralar sınav haftası diye elim ayağıma dolandı ama rx 7800 xt için de en fazla 40k verilir sonuçta 4070den ucuz bir kart4070 mi almış 7800xt olanı mı 2 sistem var diye biliyorum 4070 almışsa geçmiş olsun tabi dşwşzşs
Fiyatlar arttı ya 4060’ları 30-35 arası yapmışlar vicdansızlarValla hocam hiç araştırmadım şu aralar sınav haftası diye elim ayağıma dolandı ama rx 7800 xt için de en fazla 40k verilir sonuçta 4070den ucuz bir kart