Neler Yeni

Pc Hocası GG2 vs 15-EC0020NT

Splenari

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enes Öztürk
Başlıkta attığım iki sistem var bu GG2 olan bu laptoptan nasıl daha iyi performans verebiliyor anlayamıyorum açıklayabilecek varmı linklerinide bırakayım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Enes Öztürk
Başlıkta attığım iki sistem var bu GG2 olan bu laptoptan nasıl daha iyi performans verebiliyor anlayamıyorum açıklayabilecek varmı linklerinide bırakayım.

Laptoplarda bulunan ekran kartları o ekran kartının normal halinden yani masaüstü versiyonundan yaklaşık olarak %30 daha güçsüz olur batarya performansı için.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Mobil parçalar ile masaüstü parçalar birbirine eşdeğer değil hocam. Ondan olabilir.

Splenari

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enes Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya kafayı yemek üzereyim yaklaşık 2 ay kadar araştırıp aldığım laptop severek aldım herşeyindende memnunum ancak arkadaşım pc alıcam dedi bende attım GG2 yi araştırma bile yapmadı direk aldı ve benden iyi performans alıyor buda beni bir tık üzüyor çok kararsız kalmıştım laptopmu masaüstümü diye en son ileriye dönük düşünerek laptop almıştım daha 1.5 hafta oldu ancak arkadaşımın daha ucuza daha iyisini hiç araştırmasan almış olması beni bir tık üzdü keşke masaüstü alsaydım dedim.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan

Modelleri aynı olsa da mobilin performansı daha düşük olur

Top Bottom