Neler Yeni

PC hocası gg6 Intel sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Uğur hamlaci
Merhabalar 24 Haziran da pchocasi gg6 Intel sistem elime ulaştı bugün monitöre baglayabildim ama açılışta şifre verdi ve müşteri hizmetlerine sorduğumda kontrol için ekran kartıni geri göndermemi söylediler . 2. El olma ihtimali var mı acaba ,bu hata nasıl olmuş olabilir bu seviye satıcılarda.

Ekran kartını geri mi yolliyim yoksa format mi atayım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Merhabalar 24 Haziran da pchocasi gg6 Intel sistem elime ulaştı bugün monitöre baglayabildim ama açılışta şifre verdi ve müşteri hizmetlerine sorduğumda kontrol için ekran kartıni geri göndermemi söylediler . 2. El olma ihtimali var mı acaba ,bu hata nasıl olmuş olabilir bu seviye satıcılarda.

Format atıp denedikten sonra düzelmediyse ekran kartını geri yolla yenisini göndersinler sana

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş

Şifre verdi derken. Windows giremediysen yaramaz bir çocuğun işi olabilir belki çalışanların çocuklarından biri yapmıştır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Uğur hamlaci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Formatı hiç denemedim direk gönderdim şimdi . Garantiden çıkar falan riske girmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet giremedim kullanıcı adı ve şifre istedi. O yaramaz çocuğun:) ilk defa PC aldım bana denk geldi 😅

Top Bottom