1080 P daha iyi olur fakat bazi oyunlari 2K oynarsiniz 60 FPS ustuPC HOCASI GOAT(3070-i5 13400F) Aldım 2K Monitör İçin Yeterli Mi?
1080P daha ideal buna. Ama elinde 2K monitör varsa kullanılır.PC HOCASI GOAT(3070-i5 13400F) Aldım 2K Monitör İçin Yeterli Mi?
hocam şakamisin rx 550 4gb modeli ile gtada yuksek ultrada 3 gb vram yiyior 50 fps sabit oynuyorum vram 8 olunca bi sorun olmuyor açikcasiYeterlidir ama yeni oyunlarda yavaştan vram sıkıntısı çekmeye başlarsın haberin olsun
O kartın ultrada açması zor 1080p yüksekte tabi 3gb yer 10 yıllık oyun gir bakalım atomic heart gibi yeni oyunlara 2kda kaç gb vram yiyor zaten başta forza 5 girsen bile yetersiz bellek uyarısıyla başlıyorsun oyuna internette de sayısız test var açıp bakabilirsin çok zor bir şey değilhocam şakamisin rx 550 4gb modeli ile gtada yuksek ultrada 3 gb vram yiyior 50 fps sabit oynuyorum vram 8 olunca bi sorun olmuyor açikcasi
Gta 5 diyorsun 10 senelik oyun, benim hd530 bile 30 fps açıyor oyunu 720p'de. Günümüz oyunlarında 8 GB yavaştan sıkıntı çıkartıyor, Nvidia bunu bilerek yapıyor zaten.hocam şakamisin rx 550 4gb modeli ile gtada yuksek ultrada 3 gb vram yiyior 50 fps sabit oynuyorum vram 8 olunca bi sorun olmuyor açikcasi
Hocam 2k monitör alsam yetersiz kaldığı durumlarda 1080p'ye çeksem sıkıntı yaratır mı?1080P daha ideal buna. Ama elinde 2K monitör varsa kullanılır.
Sıkıntı olmaz hocam, 2k alacak paranız varsa kesinlikle alın. İlerde ekran kartını yükselteceğiniz zaman çok avantajlı olur.Hocam 2k monitör alsam yetersiz kaldığı durumlarda 1080p'ye çeksem sıkıntı yaratır mı?
rx560 4gb kullanıcısı olarak ultrada açıyor hocam ama 2k için 8vram yetesiz olcaktırO kartın ultrada açması zor 1080p yüksekte tabi 3gb yer 10 yıllık oyun gir bakalım atomic heart gibi yeni oyunlara 2kda kaç gb vram yiyor zaten başta forza 5 girsen bile yetersiz bellek uyarısıyla başlıyorsun oyuna internette de sayısız test var açıp bakabilirsin çok zor bir şey değil
hocam şakamisin rx 550 4gb modeli ile gtada yuksek ultrada 3 gb vram yiyior 50 fps sabit oynuyorum vram 8 olunca bi sorun olmuyor açikcasi
Rx550 vs 560 arası çok performans farkı var 560 açarrx560 4gb kullanıcısı olarak ultrada açıyor hocam ama 2k için 8vram yetesiz olcaktır
hocam şakamisin rx 550 4gb modeli ile gtada yuksek ultrada 3 gb vram yiyior 50 fps sabit oynuyorum vram 8 olunca bi sorun olmuyor açikcasi
2k monitör almak gereksiz fazla para vermeye gerek yok bence en mantıklısı 1080p asus monitör almakHocam 2k monitör alsam yetersiz kaldığı durumlarda 1080p'ye çeksem sıkıntı yaratır mı?