kad1RRR
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,037
buna da gerek yok 799 TL'ye assassin x120 varken.
buna da gerek yok 799 TL'ye assassin x120 varken.
nerde var baktımda 1000tlbuna da gerek yok 799 TL'ye assassin x120 varken.
Seninle tartışmak zor iş kardeşim inandığın doğrularla devam edebilirsin.full yükten kastığın ne ve eğer 5600 ısınan bir işlemciyse hangisi ısınmıyor
özelleştirme kısmında.nerde var baktımda 1000tl
tartışmıyorum eğer bilmediğim bir şey varsa öğrenmek istiyorumSeninle tartışmak zor iş kardeşim inandığın doğrularla devam edebilirsin.
bu son attiğini alirim muhtemelen kredi kartinsa bi sıkıntı çıkmazsa pc yi siparis veriyorum simdi uzun suren pcsizliğimi bitiriyorum umarim memnum kalirim yardimlariniz için teşekkürlerhttps://www.gaming.gen.tr/urun/3847...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ bütçe varsa bu yoksa önceki attığım
bilmediğin çok şey var fakat biliyormuşcasına hareket ediyorsun, bu şekilde pek bir şey aşılayamayız sanatartışmıyorum eğer bilmediğim bir şey varsa öğrenmek istiyorum
rica ederimbu son attiğini alirim muhtemelen kredi kartinsa bi sıkıntı çıkmazsa pc yi siparis veriyorum simdi uzun suren pcsizliğimi bitiriyorum umarim memnum kalirim yardimlariniz için teşekkürler
e anlat o zamanda öğreneyim biliyormuşçasıan ne zaman hareket etmişimbilmediğin çok şey var fakat biliyormuşcasına hareket ediyorsun, bu şekilde pek bir şey aşılayamayız sana![]()
özelleştirme kısmındaki hava soğutucuyu ekleyebilirsin dereceyi 60dan 55e çekmek için fazladan 600 tl vermene gerek yok.bu son attiğini alirim muhtemelen kredi kartinsa bi sıkıntı çıkmazsa pc yi siparis veriyorum simdi uzun suren pcsizliğimi bitiriyorum umarim memnum kalirim yardimlariniz için teşekkürler
Not: bu arkadaşın dediği ilerde güçlü bir işlemciye geçmeyeceksen doğruözelleştirme kısmındaki hava soğutucuyu ekleyebilirsin dereceyi 60dan 55e çekmek için fazladan 600 tl vermene gerek yok.
Sisteme özel 200 TL indirimli.