İkinci el 1660s ve rtx 2060 mevvut bende birisi sifit diğeri 3 aylıkKara kara ikinci el ekran kartı bakıyordum. Güzel bir şey gelsinde alalım yaa
İkinci el 1660s ve rtx 2060 mevvut bende birisi sifit diğeri 3 aylıkKara kara ikinci el ekran kartı bakıyordum. Güzel bir şey gelsinde alalım yaa
boşuna eleştirmedik o sistemi. eleştiriyoruz diye de sert cevap verilmişti. neyse..6600'lü DA'nın sistemini 5 ay önce 11K'ya aldım şimdi millet 6650xt'li bir sistemi 13k'ya bekliyor böyle ekonominin ben..
Hocam bilmediğim için soruyorum , piyasanın ortalama ne kadar altına oluyor sistem.13-14k arası çıkacak kesin bilgi arkadaşlar
Insan trolluge böyle başlıyor sanırım.13-14k arası çıkacak kesin bilgi arkadaşlar
Evet forumda dedi bi de 14k'nın altında olacakmış.Bu akşam mı yayınlayacak?
Ne alaka trollük bak bakalım ne kadara çıkmış sistemInsan trolluge böyle başlıyor sanırım.
Aynen bradr helâl olsun kusura bakma. Hata bende giriş seviye sistem çıkaricagim diye duyuru yapaip o insana güvenmek hata.Ne alaka trollük bak bakalım ne kadara çıkmış sistem
Giriş seviye sistemi hafta sonu çıkarıcak galiba.Aynen bradr helâl olsun kusura bakma. Hata bende giriş seviye sistem çıkaricagim diye duyuru yapaip o insana güvenmek hata.