Neler Yeni

Öneri PC İÇİN 200 - 250 TL arası Gamepad önerisi

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
Bütçe
250
Merhaba abilerim ve kardeşlerim. Bununla ilgili bir çok konu var fakat günümüzde fiyatlar ve stoklar değişti. Ben PES, Rocket, ETS2 ve araba yarışı tarzı oyunlar oynamak için bu bütçe aralığında gamepad bakıyorum. Monster Pusat Pro Wireless olumlu yorumlarından dolayı almak isterdim fakat yeni versiyonu çıktığı için alamıyorum. ( Yeni versiyon kronik sorunlu ) Bu bütçede F310 var ama onda da titreşim yok. Sizce titreşim çok büyük sorun olur mu? Önerileriniz nelerdir?

firat sobutay

80+ Platinum
En İyi Cevap
49

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
F310 var. Biraz daha bütçe artırırsanız F710.

Teşekkürler ama F710'da hafife alınmayacak kadar kopma sorunu yaşayanlar var. 50cm de dahi kopma sorunu oluyor diyorlar. Siz kullandınız mı acaba?

firat sobutay

80+ Platinum
En İyi Cevap
49
Teşekkürler ama F710'da hafife alınmayacak kadar kopma sorunu yaşayanlar var. 50cm de dahi kopma sorunu oluyor diyorlar. Siz kullandınız mı acaba?
Evet önceden kullandığım bir üründü. Şu anda da F310 kullanıyorum.

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
Evet önceden kullandığım bir üründü. Şu anda da F310 kullanıyorum.
Sizce aradaki 100TL gibi fiyat farkı verilir mi? Titreşim olmaması büyük bir dezavantaj mı?

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
Teşekkürler F710daki kopma sorunlarından sonra şansıma pek güvenmek istemiyorum, o yüzden 310'a yönelmek istiyorum.

Satashke

80+ Bronze
Merhaba abilerim ve kardeşlerim. Bununla ilgili bir çok konu var fakat günümüzde fiyatlar ve stoklar değişti. Ben PES, Rocket, ETS2 ve araba yarışı tarzı oyunlar oynamak için bu bütçe aralığında gamepad bakıyorum. Monster Pusat Pro Wireless olumlu yorumlarından dolayı almak isterdim fakat yeni versiyonu çıktığı için alamıyorum. ( Yeni versiyon kronik sorunlu ) Bu bütçede F310 var ama onda da titreşim yok. Sizce titreşim çok büyük sorun olur mu? Önerileriniz nelerdir?
Satıcıya kutunun üstüne 7,5 dolar yazmasını söyleyin. Totalde 240 250 civarına alabileceğiniz en iyi gamepad i alırsınız. F710 SAKIN almayın bağlantısı rezalet sürekli kopuyor. Monster yeni gamepadi de çöp. Bu sitede Monster ın eski gamepadi de var adını tam hatırlamıyorum. Fakat attığımı tavsiye ederim ( Kendim üst modeli olan G4 Pro yu aldım 15 günde geldi )

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
Satıcıya kutunun üstüne 7,5 dolar yazmasını söyleyin. Totalde 240 250 civarına alabileceğiniz en iyi gamepad i alırsınız. F710 SAKIN almayın bağlantısı rezalet sürekli kopuyor. Monster yeni gamepadi de çöp. Bu sitede Monster ın eski gamepadi de var adını tam hatırlamıyorum. Fakat attığımı tavsiye ederim ( Kendim üst modeli olan G4 Pro yu aldım 15 günde geldi )
Çok teşekkürler fakat uzun süre beklemek istemiyorum. Bana kısa süre içinde lazım, yakında askere gideceğim. Peki F310 hakkındaki düşünceniz nedir? Çok eski bir gamepad sorun çıkartır mı?

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
Top Bottom