Neler Yeni

pc icin en iyi gamepad nedir

Berkyozclk

80+ Bronze
9. nesil xbox controller almayı dusunuyorum ama öncesinde monster pusat clutch alıcam denemek istiyorum 1100tl gibi fiyatı var zaten 15 gun içinde koşulsuz iade var
ayrıca begenmezsem geri iade edip sahibinden sitesinde 1800tlye xbox kolu buldum 9. nesil onu alıcam

halitxct

80+ Silver

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
yavuz bulut
9. nesil xbox controller almayı dusunuyorum ama öncesinde monster pusat clutch alıcam denemek istiyorum 1100tl gibi fiyatı var zaten 15 gun içinde koşulsuz iade var
ayrıca begenmezsem geri iade edip sahibinden sitesinde 1800tlye xbox kolu buldum 9. nesil onu alıcam

Cok araştırdım fazla bi secenek yok en sonunda gittim f310 aldim

Berkyozclk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
modeli begenmedim valla hocam ayrıca lila rengini de pek hos bulmadım bunun icin alıcagım xbox kolu da siyah olucak tabi monsteri alıp iade edersem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cok araştırdım fazla bi secenek yok en sonunda gittim f310 aldim
ben de baktım ama gorunusunu begenmedim pek kablosuzu da var onun siyahı olsaydı yine alırdım belki ayrıca titreşim konusunda falan düşük kalıyormus

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Bende f710 almayı dusunuyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mehmet Emirhan Çetinel
Instagram
mecetinel
Steam
MehmetÇ
1 yıl kullandım pusat clutch ı,fiyatına göre alınabilecek en iyi kollardan bence.Logitech in kollarını denemedim ama çok eski ve yıllardır değişmeyen bir kol olduğunu biliyorum.Monster a şans verilebilir pişman olmazsın

Berkyozclk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 yıl kullandım pusat clutch ı,fiyatına göre alınabilecek en iyi kollardan bence.Logitech in kollarını denemedim ama çok eski ve yıllardır değişmeyen bir kol olduğunu biliyorum.Monster a şans verilebilir pişman olmazsın
genelde kotu yorum var ama ben alıp denemek istiyorum en kotu zaten 15 gun icinde iade ederim arkadaki yeşil tuşların kalitesini merak ettim sadece

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,791
İsim
Mert Can Ergün
Xbox al geç daha iyisi yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mehmet Emirhan Çetinel
Instagram
mecetinel
Steam
MehmetÇ
Beklenti yüksek olursa seni tatmin etmeyebilir.Aynı fiyat skalasındaki ürünlerle karşılaştırıldığında bence en iyi tercih.
genelde kotu yorum var ama ben alıp denemek istiyorum en kotu zaten 15 gun icinde iade ederim arkadaki yeşil tuşların kalitesini merak ettim sadece

lebron23

80+ Bronze
Dostum bende pusat clutch arkadaşta xbox var. Arada beraber yan yana oynuyoruz. Ne zaman xbox ı elime alsam vay be 2 katı farka değermiş diyorum. Sonrasında eve geçince kendim pusatla oynarken yok be bu da aynısı işte diyorum.😂

Dualsense i 6-7 ay da kullandım. 1000tl ye aldığım pusat clutch üzmüyor. Fps oynamıyorum. Daha sık kullansam gamepadi muhtemelen xbox’a geçerdim.

Berkyozclk

80+ Bronze
Dostum bende pusat clutch arkadaşta xbox var. Arada beraber yan yana oynuyoruz. Ne zaman xbox ı elime alsam vay be 2 katı farka değermiş diyorum. Sonrasında eve geçince kendim pusatla oynarken yok be bu da aynısı işte diyorum.😂

Dualsense i 6-7 ay da kullandım. 1000tl ye aldığım pusat clutch üzmüyor. Fps oynamıyorum. Daha sık kullansam gamepadi muhtemelen xbox’a geçerdim.
sag ol yorumun icin ben de aldım denicem begenmezsem iade edicem pcde hikayeli oyunlar oynicam sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,755
Üyeler
163,546
Son üye
alper7
Top Bottom