dinozorkemiği
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
- Bütçe
- 2000
Pcde çalıştıracağım kablosuz gamepad lazım
Fortnite oynuyorum bütçe 2k kadar
Logitech F710Pcde çalıştıracağım kablosuz gamepad lazım
Tarihi eser, alınmazLogitech F710
ben daha yeni f310 çektimTarihi eser, alınmaz
hocam efootball u fifaya tercih ederekmi oynuyorsunuz sizce hangisi daha iyi fc25 alınır mı?Halla Satılıyorsa Tarihi Eser Değildir 2 Senedir Kullanıyorum 500 Saat Pesim Var 4 Kere 70 Cm Üstünden Düştü Bir Şey Olmadı Halla @katipke @dinozorkemiği
clutch şimdi herkes laf eder ama çok memnunum benPcde çalıştıracağım kablosuz gamepad lazım
Pcde çalıştıracağım kablosuz gamepad lazım
Fiyatı için f310 mantıklı zaten. F710 fiyatına ama daha iyi kollar mevcut şu anben daha yeni f310 çektimyani bence konfor olarak çok bişey beklememek lazım ancak 600 tl gibi bir fiyata aldığım için içim rahat en azından arkamaa yaslanıp oyun oynayabileceğim
iyi forumlar
Malzeme kalitesi sağlam olabilir lakin piliniz azaldığında araya masa girince bağlantı sorunları çıkarması yeni kollara göre apayrı bir eksisi. Üstüne fortnite oynanacak yani sticklerde deadzone olmaması, hassas olması lazım demek. F710 bunun tersi bir kolHalla Satılıyorsa Tarihi Eser Değildir 2 Senedir Kullanıyorum 500 Saat Pesim Var 4 Kere 70 Cm Üstünden Düştü Bir Şey Olmadı Halla @katipke @dinozorkemiği
Deadzone fazla. Casual oyunları için belki bir ihtimal ama kesinlikle rekabetçi veya shooter oyunlar için alınamazPusat
clutch şimdi herkes laf eder ama çok memnunum ben
F710 kullandım 2 gün sonra felç oluyorsun çok kötü kolben daha yeni f310 çektimyani bence konfor olarak çok bişey beklememek lazım ancak 600 tl gibi bir fiyata aldığım için içim rahat en azından arkamaa yaslanıp oyun oynayabileceğim
iyi forumlar
Hiç biri alınmazya bir tane bilgili adam gelmemis suraya nova lite 8 bitdo shooter 3 al gec