Pc için gamepad önerisi

sefAK47

80+
Reaksiyon skoru
88
1,5 - 2 k (özellik açısından önerilecekler arasında uçuk bir fark varsa biraz daha çıkabilirim) arasına gamepad arıyorum, neredeyse hiç kullanmıyorum ama aldığıma değecek uzun süre götürecek olabildiğince f/p gamepad arıyorum
@Diavelin

Ucuzdan pahalıya şöyle sıralayabilirim; bütçene göre bunlardan birini alabilirsin. Hepsi iyi, seni üzmez:

GameSir Nova 2 Lite > Fantech EOS Pro II S > GuliKit KK3 Pro > GameSir Super Nova > GuliKit KK3 Max > GameSir Cyclone 2 > GameSir G7 Pro > Flydigi Vader 4 Pro > Flydigi Apex 4 > Flydigi Vader 5 Pro > Flydigi Apex 5

bu bütçeye benim 2 önerim olur, yurt dışında da ülkemizde de baya güzel ilgi gördüğünü düşündüğüm güzel ama tasarımı herkese gitmeyecek: 8bitdo ultimate 2c
ve 8bitdo almaya çıkmam o kadar para vermek istemiyorum diyen biri için de:
gamesir nova lite
gamesir nova 2 lite da olabilir ama aynı fiyattaysa benim tercihim 8bitdo olurdu fakat yanlış hatırlamıyorsam nova 2 lite modelinde mekanik tuşlar vardı bu da almak için sebep olabilir.

8bitdo herkese gitmez derken kastım tasarımı daha v değil u şeklinde o yüzden.

Secuzi alana kadar aynı fiyata Gamepower Force almak çok daha mantıklı. Hiç yoktan arıza vb. durumlarda olması gerektiği gibi teknik servis hizmeti alabilir.
Arada kargosuyla 300 400 fark vardı, onu popüler eden benim 🙂 güzel gamepad evet ama daha ucuz diye tercihim secuzi olurdu aynılar sonuçta ve secuzi kötü ithalatçı gibi durmuyor şimdilik sorun yaşayan çıkmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,519
Üyeler
187,694
Son üye
recep433
Geri