Ucuzlarsa snopy rampage sg-r218 kendim de kullanıyorum 2 yıldır. Güzel gamepad200 TL Bütçem Var gamepad önerebilcek varmı ps4 felan olsa güzel olur
aga görünüşü çok garip gelid of310 indirimde 300tl 100tl katarsan iyi bir ürün
fifa felan oynayabiliyiomusun rahatcaUcuzlarsa snopy rampage sg-r218 kendim de kullanıyorum 2 yıldır. Güzel gamepad
Sadece pes 13 denedim diğer oyunları da rahat oynattı ama fps/online için pek iyi değilaga görünüşü çok garip gelid o
Mesaj otomatik birleştirildi:
fifa felan oynayabiliyiomusun rahatca
aga sadece fifa için nalcamSadece pes 13 denedim diğer oyunları da rahat oynattı ama fps/online için pek iyi değil
link varmıxboxın orijinal olmayan kollarını alabilirsin
Bu bendede var . Güzel gamepad. Fifa oynuyorum, tavsiye ederimUcuzlarsa snopy rampage sg-r218 kendim de kullanıyorum 2 yıldır. Güzel gamepad
aga bi arkadaş dedi işte frikik de sorun var felanBu bendede var . Güzel gamepad. Fifa oynuyorum, tavsiye ederim
aga bundan mı var sende https://www.hepsiburada.com/snopy-r...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.88.2Bu bendede var . Güzel gamepad. Fifa oynuyorum, tavsiye ederim
Evet bu. Ben kullanıyorum, bi arkadaşıma da önerdim oda bunu aldı ve henüz bir problem yaşamadık. 2 yıldır kullanıyorum ben. Biz problem yaşamadık ama sen yaşar mısın bilememaga bi arkadaş dedi işte frikik de sorun var felan
aga bundan mı var sende https://www.hepsiburada.com/snopy-r...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.88.2
kanka titreşime pek önem vermiyorum ya sadece fifa felan oynıcağımBu fiyata satın alabileceğin analogları ve triggerleri en hassas gamepad Logitech F310'dur. Onu da sıfır alamazsın, 2. el bulabilirsin ancak bu fiyatta. Titreşimi yok ve kablolu bir model.
driver gerekiyor mu ?Evet bu. Ben kullanıyorum, bi arkadaşıma da önerdim oda bunu aldı ve henüz bir problem yaşamadık. 2 yıldır kullanıyorum ben. Biz problem yaşamadık ama sen yaşar mısın bilemem
Ben kullanmadan yapmıştım ama arkadaşım yapmadı ve ikimizinkide düzgün çalışıyorkanka titreşime pek önem vermiyorum ya sadece fifa felan oynıcağım
driver gerekiyor mu ?