Neler Yeni

PC için mik lazım gncler

omersshi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Ömer Yaman
Benim pc için mikrofona ihtiyacım var öyle discordda falan takılmam ben bas konuştur oyun sohbetidir fln yapmam öle. benim hem okuldaki canlı yayınlar vs fln çok olmasa da canlı dersler için lzm mikrofon ama asıl aktif olarak mikrofonla evde kayıt yapcm. yayın fln değil diijital oyun tasarımı ile uğraşıyorum bn haliyle oyun müziği fln veya ani ses efektleri gerekiyo. bazılarını fl le çözsem de bazı küçük sesleri benim kaydetmem gerekiyo. öyle 100 tl civarında fln profesyonele gerek yok stüdyoda değilim öyle 200 fln o tarz bi bütçede gezebilirim. öneri istiyorum ne alabilirim ses kartı fln uğraşmak ta istemiyorum çok anakartta var mı onu da bilmiyorum ama biraz baktım netten https://www.hepsiburada.com/snopy-s...ustu-mikrofon-p-HBV00000GLCNN?magaza=bykalite bunu buldum sizce nası daha iyi f/p ler var mı mesajlarınızı bekliyor bu hayvani mesajı okuduğunuz için teşekkür ediyorum :)

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Benim PC için mikrofona ihtiyacım var öyle discordda falan takılmam ben bas konuştur oyun sohbetidir fln yapmam öle. benim hem okuldaki canlı yayınlar vs fln çok olmasa da canlı dersler için lzm mikrofon ama asıl aktif olarak mikrofonla evde kayıt yapcm. yayın fln değil diijital oyun tasarımı ile uğraşıyorum bn haliyle oyun müziği fln veya ani ses efektleri gerekiyo. bazılarını fl le çözsem de bazı küçük sesleri benim kaydetmem gerekiyo. öyle 100 TL civarında fln profesyonele gerek yok stüdyoda değilim öyle 200 fln o tarz bi bütçede gezebilirim. öneri istiyorum ne alabilirim ses kartı fln uğraşmak ta istemiyorum çok anakartta var mı onu da bilmiyorum ama biraz baktım netten https://www.hepsiburada.com/snopy-s...ustu-mikrofon-p-HBV00000GLCNN?magaza=bykalite bunu buldum sizce nası daha iyi f/p ler var mı mesajlarınızı bekliyor bu hayvani mesajı okuduğunuz için teşekkür ediyorum :)
fiyatına göre iyi duruyor ama belki daha iyileri vardır youtubeden bak

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna

omersshi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Ömer Yaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ok bakarım ama sizin öneriniz fln varsa açığım bekliyorum buraya birilerini etiketleyebilirsiniz gncler kolay gelsin bu arada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,887
Üyeler
161,515
Son üye
Mertxdd
Top Bottom