Neler Yeni

Pc İçin öneri lütfen

lwu123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
emir
Bütçe
25998
Merhaba İtopyanın Phoneix v2 kasasını almayı düşünüyorum ve özellikleri sırasıyla

-AMD RYZEN 5 5600 3.5 ghz 6 çekirdek
-ASUS PRIME A520-MR 5100mhz ddr4
- RTX 4060 DUAL OC 8 GB

bütçem 25k yükseltmemi önerdiğiniz veya eklememi önerdiğiniz parça varmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Mete
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü Bilgisayar hakkında her şey

lwu123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sistem bu herhalde. 4060Tİ olsaydı çok iyi olurdu. Fakat bu da fena değil.
evet buda işlemciyi vs yükseltmelimiyim yada sıvı soğutucu ekliyeyimmi stok yetmeyebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Mete
İlgilendiği Kategoriler
evet buda işlemciyi vs yükseltmelimiyim yada sıvı soğutucu ekliyeyimmi stok yetmeyebilir
Hocam R5 5600 ile darboğaz yapar ama üzmez işi güvene almak istiyorsan yüksek bir işlemci alman gerekiyor. Stok fan dediğiniz gibi yetmez. Aynı işlemci bende de var. ID-COOLİNG-SE-214-XT hava soğutucu kullanıyorum . Fiyatı çok uygun ve 45-50 derece de oyun oynuyorsun. Hemde Fortnite,CS gibi oyunları. Neden hep sıvı soğutucu paranız sadece sisteme yetiyor benim söylediğim soğutucu 1.199 TL. Güç kaynağı 650 W alın güvene almak istiyorsanız 700W da olur. Akım korumalı olabilir. Hocam bir de en önemlisi, aynı RAM bende de var. Benim ki bozuldu neden anlayamadım. Technopatta gezinirken boş yere mavi ekran yedim. SSD 1TB olursa daha iyi olur. İşlemciye tekrar gelirsek, hocam paranızı biriktirirsiniz ve daha güçlü bir işlemci alırsınız.

lwu123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
emir
Hocam R5 5600 ile darboğaz yapar ama üzmez işi güvene almak istiyorsan yüksek bir işlemci alman gerekiyor. Stok fan dediğiniz gibi yetmez. Aynı işlemci bende de var. ID-COOLİNG-SE-214-XT hava soğutucu. Fiyatı çok uygun ve hiç 45-50 derece de oyun oynuyorsun. Hemde Fortnite,CS gibi oyunları. Neden hep sıvı soğutucu paranız sadece sisteme yetiyor benim söylediğim soğutucu 1.199 TL. Güç kaynağı 650 W alın güvene almak istiyorsanız 700W da olur. Akım korumalı olabilir. Hocam bir de en önemlisi, aynı RAM bende de var. Benim ki bozuldu neden anlayamadım. Technopatta gezinirken boş yere mavi ekran yedim. SSD 1TB olursa daha iyi olur. İşlemciye tekrar gelirsek, hocam paranızı biriktirirsiniz ve daha güçlü bir işlemci alırsınız.
peki hocam bana itopyanin yükseltme bölümünden toplam bütce 25 i aşmayacak şekilde bir işlemci önerir misiniz? yani kısacası dışardna ek parça degilde yukseltme kismindan yapabilecegim bir onerin varmi eğer işlemci iyi ise bi sıvı soğutucu almak istiyorum ama pek bir bilgim yok, ssd 1 tb kesin yükselteceğim

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Mete
İlgilendiği Kategoriler
peki hocam bana itopyanin yükseltme bölümünden toplam bütce 25 i aşmayacak şekilde bir işlemci önerir misiniz? yani kısacası dışardna ek parça degilde yukseltme kismindan yapabilecegim bir onerin varmi eğer işlemci iyi ise bi sıvı soğutucu almak istiyorum ama pek bir bilgim yok
25K yı aşacak maalesef.
1727552779906.png

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Göktuğ Demircan
Merhaba İtopyanın Phoneix v2 kasasını almayı düşünüyorum ve özellikleri sırasıyla

-AMD RYZEN 5 5600 3.5 ghz 6 çekirdek
-ASUS PRIME A520-MR 5100mhz ddr4
- RTX 4060 DUAL OC 8 GB

bütçem 25k yükseltmemi önerdiğiniz veya eklememi önerdiğiniz parça varmı
hocam benim bildiğim bu fiyatlara ddr5 sistemler çıkıyor isterseniz biraz bekleyin

lwu123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
emir
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Mete
İlgilendiği Kategoriler
hocam darboğaz yapmaz değilmi birde bir soğutucuda gösterirmisin orada 2k ya bir sıvı soğutucu görmüştüm rampagenin
Mesaj otomatik birleştirildi:

link vs varmı
Darboğaz asla olmaz. olamaz. Rampage alma daha kaliteli bir şey alabilirsin. Fan konularında pek bilgili değilim.

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Göktuğ Demircan
hocam darboğaz yapmaz değilmi birde bir soğutucuda gösterirmisin orada 2k ya bir sıvı soğutucu görmüştüm rampagenin
Mesaj otomatik birleştirildi:

link vs varmı
çok dikkat etmedim ama en basitinden
bu sisteme msi psuyu seçerseniz yine sizin için daha iyi olur am4 ün önü kapalı zaten

lwu123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
emir

çok dikkat etmedim ama en basitinden
bu sisteme msi psuyu seçerseniz yine sizin için daha iyi olur am4 ün önü kapalı zaten
psu seçemiyorumki

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Mete
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom