Arkadaşlar malumunuz oyun kolları inanılmaz pahalı, xbox series gamepad leri bin liranın üzerinde benim de bütçemi çok çok aşıyor. 300TL gibi bir bütçem var önerebileceğiniz bir gamepad var mıdır? Dualshock4 tercih eder misiniz?
Kalitesine bir şey diyemem belki iyidir ama ps1 kolu gibi gözüken bi şeye de 430 lira verirsem yüreğim acır : D@Abdullah Hacıgül Reis Logitech F710'u 300'e düşürtürse alırız birer tane.
Güncel oyunlarda bir sıkıntı olur mu? Kol çok eski ya, belki programsız pc ye bağlanabiliyor ama bi god of war oynamak istesem sıkıntı çıkar mıhocam kalite takıntın yoksa bu güzel. ben 1 sene asıl olarak şimdide yedek kol olarak kullanıyorum memnunum.
herhangi bir program yazılım ile uğraşam diyorsan xbox kolu lazım. program ile ps kollarıda güzelce kullanılıyor ama.
Senin için önemli olan özellikleri mi yoksa dış görünüşü mü? İstersen Rampage al, onlar daha renkli menkli.Kalitesine bir şey diyemem belki iyidir ama ps1 kolu gibi gözüken bi şeye de 430 lira verirsem yüreğim acır : D
pc direk orjinal xbox 360 olarak tanıyor çakma olarak değil. orjinal kol olarak tanıdığı için bütün oyunlarda hiçbir ayar yapmadan aktif oluyor. orjinal kolun biraz sesli çalışanı ve plastiği kötü olanı gibi düşün.Kalitesine bir şey diyemem belki iyidir ama ps1 kolu gibi gözüken bi şeye de 430 lira verirsem yüreğim acır : D
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güncel oyunlarda bir sıkıntı olur mu? Kol çok eski ya, belki programsız pc ye bağlanabiliyor ama bi god of war oynamak istesem sıkıntı çıkar mı