Neler Yeni

Pc için oyun kolu önerisi

MarazAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ayberk Uğureli
Arkadaşlar malumunuz oyun kolları inanılmaz pahalı, xbox series gamepad leri bin liranın üzerinde benim de bütçemi çok çok aşıyor. 300TL gibi bir bütçem var önerebileceğiniz bir gamepad var mıdır? Dualshock4 tercih eder misiniz?

scorpionn38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
ferhat küçük

MarazAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ayberk Uğureli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Abdullah Hacıgül Reis Logitech F710'u 300'e düşürtürse alırız birer tane. :D
Kalitesine bir şey diyemem belki iyidir ama ps1 kolu gibi gözüken bi şeye de 430 lira verirsem yüreğim acır : D
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam kalite takıntın yoksa bu güzel. ben 1 sene asıl olarak şimdide yedek kol olarak kullanıyorum memnunum.

herhangi bir program yazılım ile uğraşam diyorsan xbox kolu lazım. program ile ps kollarıda güzelce kullanılıyor ama.

Güncel oyunlarda bir sıkıntı olur mu? Kol çok eski ya, belki programsız pc ye bağlanabiliyor ama bi god of war oynamak istesem sıkıntı çıkar mı

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,106
İsim
Abdullah Aydoğdu
Kalitesine bir şey diyemem belki iyidir ama ps1 kolu gibi gözüken bi şeye de 430 lira verirsem yüreğim acır : D
Senin için önemli olan özellikleri mi yoksa dış görünüşü mü? İstersen Rampage al, onlar daha renkli menkli.

scorpionn38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
ferhat küçük
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güncel oyunlarda bir sıkıntı olur mu? Kol çok eski ya, belki programsız pc ye bağlanabiliyor ama bi god of war oynamak istesem sıkıntı çıkar mı
pc direk orjinal xbox 360 olarak tanıyor çakma olarak değil. orjinal kol olarak tanıdığı için bütün oyunlarda hiçbir ayar yapmadan aktif oluyor. orjinal kolun biraz sesli çalışanı ve plastiği kötü olanı gibi düşün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,341
Üyeler
161,036
Son üye
RLEX
Top Bottom