Neler Yeni

Çözüldü✓ PC kapalıyekn mouse sarj olmuyor

Deepied

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Sadık

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
OZAN TANKUŞ
Bios üzerinden ayar yapman lazım. s1 s3 modları vardır anakartların. Şimdi s3 diye geçmiyor farklı adlandırmalarla bios'a gömüldüler artık.
Ben kendi Asus anakartımda sadece usblere güç versin diye seçeneği açtım. Ama RGB kulaklık ve klavyeye sahipsen onlar da çalışıyor :D

Nezha

80+
ikinci olarak söylemem gereken aygıt yöneticisinden usb portları güç yönetiminde "güç tasarrufu için bilgisayarla birlikte kapatılsın" gibi bir seçenek var. O tikliyse tiki kaldırın. 3. olarak güç düğmesi ayarlarından hızlı başlatmayı aktif edin.

Deepied

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Sadık
Hocam PC Kapattığınızda Direk PSU'ya gelen elektiriği sistem yani anakart'a gelmesini engeller daha doğrusu anakart güç çekmez Dolaylı Olarakta Anakart'a bağlı parçlar ve Anakart'ın üzerinde bulunan USB vs. Girişinede elektirik gitmez bu yüzden Zaten Kapalıyken şarj Olmaz Uyku modun'dan bahsediyorsun o yayıncı yada yanlış anlamışsındır

Yani Dediğin Şey Evin Şalteri'ni indirdim Ama Neden Bulaşık makinası çalışmıyor gibi çok saçma
bılmıyorum cogu kısı pc kapalıyken sarj edıyor mouse klavyesını fılan anlamadım

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Berk
Selamlar

PC kapalıyekn mouse sarj olsun ıstıyorum fakat olmuyor ERP ayarıda kapalı hepsı neden oldugunu anlamadım.
Mouse anakartın arkasındakı usb baglı ama kapalıyken sarj olmuyor yardımcı olursanız sevınırım.

MOUSE : LOGITECH G PRO X2
bios ayarlarında sistem kapalıyken usb portlardan elektriği kes veya kesme ayarı olucak onu açmalısın

2 sayfa yorum nasıl oldu kimse mi bilmiyor bu ayarı

Deepied

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Sadık
ikinci olarak söylemem gereken aygıt yöneticisinden usb portları güç yönetiminde "güç tasarrufu için bilgisayarla birlikte kapatılsın" gibi bir seçenek var. O tikliyse tiki kaldırın. 3. olarak güç düğmesi ayarlarından hızlı başlatmayı aktif edin.
kral sende dıscord varmı 2 dakıka yayın acsam baksan olurmu ?

Nezha

80+
Bios üzerinden ayar yapman lazım. s1 s3 modları vardır anakartların. Şimdi s3 diye geçmiyor farklı adlandırmalarla bios'a gömüldüler artık.
Ben kendi Asus anakartımda sadece usblere güç versin diye seçeneği açtım. Ama RGB kulaklık ve klavyeye sahipsen onlar da çalışıyor :D
s5 oldu sanırım şu an usb power delivery soft off s5 ayarından bahsediyorsunuz gibi geldi

Deepied

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Sadık

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
OZAN TANKUŞ
s5 oldu sanırım şu an usb power delivery soft off s5 ayarından bahsediyorsunuz gibi geldi
Olabilir. Senin anakartın hangi marka hangi model bilmiyorum. Anakartın hangi modelse youtube veya google da usb power delivery off state tarzı şeyler yazarsan çıkar mutlaka. Anakartın ile alakalı videoları izlersen bulabilirsin. Saçma sapan 15 yıllık anakartlarda bile bu özellik var. Sende illa vardır.

Galvatron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Cengiz Karaköseoğlu
Selamlar

PC kapalıyekn mouse sarj olsun ıstıyorum fakat olmuyor ERP ayarıda kapalı hepsı neden oldugunu anlamadım.
Mouse anakartın arkasındakı usb baglı ama kapalıyken sarj olmuyor yardımcı olursanız sevınırım.

MOUSE : LOGITECH G PRO X2
Şuna benzettim konuyu. Masa üstü kapalıyken klavye yada ışıklı bir cihazın ışığı yanmaya devam etmesi gibi. Bunu YouTube da bakmıştım. Sizde de ışıklı cihazınız ışığı yanmıyor ise biosta kapalıdır . O yüzden şarj olmuyordur

Nezha

80+
Olabilir. Senin anakartın hangi marka hangi model bilmiyorum. Anakartın hangi modelse youtube veya google da usb power delivery off state tarzı şeyler yazarsan çıkar mutlaka. Anakartın ile alakalı videoları izlersen bulabilirsin. Saçma sapan 15 yıllık anakartlarda bile bu özellik var. Sende illa vardır.
Konu sahibi ben değilim. Asus b450m-a dragon kullanıyorum. Bende pd s5 s4 ayarı yok apm kısmında sadece disable-enable ayarları var. Dolayısıyla erp ayarıyla doğrudan ayarlayabiliyorum. Konu sahibiyle görüştük, diğer ayarları zaten yapılıymış, a320m kullanıyormuş s5'e ayarladık halloldu.

efe28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Efe
bır yayıncıyı gormustum ondanda aynı mouse var fakat kapalıyekn sarj oluyor dıyordu ondan taktım bıraz kafayı
eskiden bende de doluyordu anakart değiştirdim dolmuyor artık çözemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,703
Üyeler
161,736
Son üye
Aizen_
Top Bottom