bılmıyorum cogu kısı pc kapalıyken sarj edıyor mouse klavyesını fılan anlamadımHocam PC Kapattığınızda Direk PSU'ya gelen elektiriği sistem yani anakart'a gelmesini engeller daha doğrusu anakart güç çekmez Dolaylı Olarakta Anakart'a bağlı parçlar ve Anakart'ın üzerinde bulunan USB vs. Girişinede elektirik gitmez bu yüzden Zaten Kapalıyken şarj Olmaz Uyku modun'dan bahsediyorsun o yayıncı yada yanlış anlamışsındır
Yani Dediğin Şey Evin Şalteri'ni indirdim Ama Neden Bulaşık makinası çalışmıyor gibi çok saçma
bios ayarlarında sistem kapalıyken usb portlardan elektriği kes veya kesme ayarı olucak onu açmalısınSelamlar
PC kapalıyekn mouse sarj olsun ıstıyorum fakat olmuyor ERP ayarıda kapalı hepsı neden oldugunu anlamadım.
Mouse anakartın arkasındakı usb baglı ama kapalıyken sarj olmuyor yardımcı olursanız sevınırım.
MOUSE : LOGITECH G PRO X2
kral sende dıscord varmı 2 dakıka yayın acsam baksan olurmu ?ikinci olarak söylemem gereken aygıt yöneticisinden usb portları güç yönetiminde "güç tasarrufu için bilgisayarla birlikte kapatılsın" gibi bir seçenek var. O tikliyse tiki kaldırın. 3. olarak güç düğmesi ayarlarından hızlı başlatmayı aktif edin.
s5 oldu sanırım şu an usb power delivery soft off s5 ayarından bahsediyorsunuz gibi geldiBios üzerinden ayar yapman lazım. s1 s3 modları vardır anakartların. Şimdi s3 diye geçmiyor farklı adlandırmalarla bios'a gömüldüler artık.
Ben kendi Asus anakartımda sadece usblere güç versin diye seçeneği açtım. Ama RGB kulaklık ve klavyeye sahipsen onlar da çalışıyor
trde engellendiğinden beri hiç girmedim ama dediğim ayarlarla da olmuyorsa sıkıntı anakartında değil mouseunda diyebilirim.kral sende dıscord varmı 2 dakıka yayın acsam baksan olurmu ?
Olabilir. Senin anakartın hangi marka hangi model bilmiyorum. Anakartın hangi modelse youtube veya google da usb power delivery off state tarzı şeyler yazarsan çıkar mutlaka. Anakartın ile alakalı videoları izlersen bulabilirsin. Saçma sapan 15 yıllık anakartlarda bile bu özellik var. Sende illa vardır.s5 oldu sanırım şu an usb power delivery soft off s5 ayarından bahsediyorsunuz gibi geldi
Şuna benzettim konuyu. Masa üstü kapalıyken klavye yada ışıklı bir cihazın ışığı yanmaya devam etmesi gibi. Bunu YouTube da bakmıştım. Sizde de ışıklı cihazınız ışığı yanmıyor ise biosta kapalıdır . O yüzden şarj olmuyordurSelamlar
PC kapalıyekn mouse sarj olsun ıstıyorum fakat olmuyor ERP ayarıda kapalı hepsı neden oldugunu anlamadım.
Mouse anakartın arkasındakı usb baglı ama kapalıyken sarj olmuyor yardımcı olursanız sevınırım.
MOUSE : LOGITECH G PRO X2
Konu sahibi ben değilim. Asus b450m-a dragon kullanıyorum. Bende pd s5 s4 ayarı yok apm kısmında sadece disable-enable ayarları var. Dolayısıyla erp ayarıyla doğrudan ayarlayabiliyorum. Konu sahibiyle görüştük, diğer ayarları zaten yapılıymış, a320m kullanıyormuş s5'e ayarladık halloldu.Olabilir. Senin anakartın hangi marka hangi model bilmiyorum. Anakartın hangi modelse youtube veya google da usb power delivery off state tarzı şeyler yazarsan çıkar mutlaka. Anakartın ile alakalı videoları izlersen bulabilirsin. Saçma sapan 15 yıllık anakartlarda bile bu özellik var. Sende illa vardır.
eskiden bende de doluyordu anakart değiştirdim dolmuyor artık çözemedimbır yayıncıyı gormustum ondanda aynı mouse var fakat kapalıyekn sarj oluyor dıyordu ondan taktım bıraz kafayı