Neler Yeni

Çözüldü✓ PC kapatınca kulaklık ışık yanmıyor

seulo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
s
Merhabalar benim PC normalde güç düğmesine basıca kapanıyor ve ardından mouse ve kulaklık ışıkları yanıyordu son bir kaç haftadır PC kapatıyorum mouse kulaklık ışıkları böyle 1 2 dk sonra yanıyor ben açık olmasından rahatsız değilim bu ışık 1 2 dk sonra yanıyor bu süre zarfında PC açaıyorum bu neyden kaynaklı olabilir yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:

pc ustasi1

80+ Silver
Merhabalar benim PC normalde güç düğmesine basıca kapanıyor ve ardından mouse ve kulaklık ışıkları yanıyordu son bir kaç haftadır PC kapatıyorum mouse kulaklık ışıkları böyle 1 2 dk sonra yanıyor bu neyden kaynaklı olabilir yardımcı olursanız sevinirim
anakartın gigabyte demi ?

seulo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
s
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bendede var o hemen link atıyorum videoyu izle yap
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendimi yanlış ifade ettim sanırım bro ben kapatmak istemiyorum kendisi kapanıyor sonra 2 dk sonra ışık açılıyor ben o süre boyunca PC acamiyorum

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Merhabalar benim PC normalde güç düğmesine basıca kapanıyor ve ardından mouse ve kulaklık ışıkları yanıyordu son bir kaç haftadır PC kapatıyorum mouse kulaklık ışıkları böyle 1 2 dk sonra yanıyor ben açık olmasından rahatsız değilim bu ışık 1 2 dk sonra yanıyor bu süre zarfında PC açaıyorum bu neyden kaynaklı olabilir yardımcı olursanız sevinirim
ERP ayarı bu ben bilerek açık tutuyorum bu ayarı mikrofonumun ışığı sönmüyor yoksa

Top Bottom