Neler Yeni

PC kendini bir anda kapatıyor ve ekrana rastgele renk veriyor

Lrkende

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Mehmet Gündoğdu
Kapatıp açtığımda düzeliyor 10 dk sonra yine rastgele bir renk geliyor ekranın tamamını kaplayan ve mouse klavye ışıkları yanıyor ama görüntü gidiyor kullanamıyorum PC'yi. RX 570, R5 1600 AF, 450W PSU, A320M-R ANAKART, 8+8 RAM bulunuyor PC'de, DDU ile silip yüklemeyi denedim işe yaramadı. Bios ekranında bile o renkleden verdi.

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,127
İsim
1
ekran kartından sorun

Lrkende

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Mehmet Gündoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yüksek ihtimal ekran kartından
Ekran kartından olsa gene iyi garantisi var ama şöyle bir sıkıntı vardi önceden görüntü hiç vermiyordu PC bilgisayarciya götürdüm anakart arızası olduğunu söyledi bir şeyler yaptı sonra görüntü alabilmeye başladım bana 8+8 ramlerimden birini verdi takmamami söyledi. Yani ram slotlarini arızalı olduğunu söyledi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdiki hata da ona bağlı olabiilir mi.

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,127
İsim
1
Ekran kartından olsa gene iyi garantisi var ama şöyle bir sıkıntı vardi önceden görüntü hiç vermiyordu PC bilgisayarciya götürdüm anakart arızası olduğunu söyledi bir şeyler yaptı sonra görüntü alabilmeye başladım bana 8+8 ramlerimden birini verdi takmamami söyledi. Yani ram slotlarini arızalı olduğunu söyledi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdiki hata da ona bağlı olabiilir mi.
hocam bilgisayarcıya pek güvenmeyin test için başka bi ekran kartıyla deneme şansınız varsa öyle yapın aynı sorunu aynı kartla yaşadım

Top Bottom