Neler Yeni

Pc kendini durduk yere resetliyor

Beratesk1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Berat eskimez
pc yi açtığımda bi 10 dk oynuyorum sonra kendini yeniden başlatıyo ne yapardam yapıyım bulamadım sorunu yardımcı olabilir misiniz

bruuak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Burak YILDIZ
Sorun güç kaynağında olabilir. Sadece oyun oynarken mi resetliyor yoksa internette gezerken filan da resetliyor mu?

Beratesk1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Berat eskimez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun güç kaynağında olabilir. Sadece oyun oynarken mi resetliyor yoksa internette gezerken filan da resetliyor mu?
Oyun da değil oyun da kısa sürede resetliyo masaüstünde gezerken bu süre daha uzun sürüyo anlamadım ama pc de yeni yani olabilir mi onu da bilmiyorum

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Oyun da değil oyun da kısa sürede resetliyo masaüstünde gezerken bu süre daha uzun sürüyo anlamadım ama PC de yeni yani olabilir mi onu da bilmiyorum
kanka aynısı bendede var babam garantiye göndermiyor çünkü aynı sorunu o yaşamıyor sen çözebilirsen bana yazarmısın ? hem bide şunu yap bendede aynı osurn var şimdi oyuna giricem minidump oluşturması lazım orada mavi ekran yaşıyoruz ama direk restart çektiği için göremiyoruz şimdi ben csgo girip restart attırcam pcye eğer minidump dosyası oluşursa adamlar o dosyayı çözüp sorunumu anlıcaklar sanada böyle yapmanı tavsiye ederim

Ekler

• 2.png
    2.png
    149.5 KB · Hit: 36

Beratesk1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Berat eskimez
kanka aynısı bendede var babam garantiye göndermiyor çünkü aynı sorunu o yaşamıyor sen çözebilirsen bana yazarmısın ? hem bide şunu yap bendede aynı osurn var şimdi oyuna giricem minidump oluşturması lazım orada mavi ekran yaşıyoruz ama direk restart çektiği için göremiyoruz şimdi ben csgo girip restart attırcam pcye eğer minidump dosyası oluşursa adamlar o dosyayı çözüp sorunumu anlıcaklar sanada böyle yapmanı tavsiye ederim
Ben garantiye yollamayı düşünüyorum yoksa kafayı yiycem nasıl yapcaz bilmiyorum

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Ben garantiye yollamayı düşünüyorum yoksa kafayı yiycem nasıl yapcaz bilmiyorum
kanka bende garantiye göndercemde babam işte diyorum restart atıyor hani nerede restart atıyor diyor cinnet geçirtiyor bana

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Mert Eren Bilgin
Instagram
merte.bilgin2
Steam
DeltaComparation
Facebook
belirsiz.belirsiz.758
Sıcaklık değerlerini kontrol etmekte fayda var. Aynı sorunu birçok sistemimde gördüm . Sistem özelliklerini ve psunun kaç w olduğunu yazarmısın

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Sıcaklık değerlerini kontrol etmekte fayda var. Aynı sorunu birçok sistemimde gördüm . Sistem özelliklerini ve psunun kaç w olduğunu yazarmısın
benmi ? çünkü bendede aynı sorun var xd

Beratesk1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Berat eskimez
Psu 650w 80+ ryzen 5 3600 rx5600 xt sapphire teamforce 480 gb b450 gigabyte anakart

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Mert Eren Bilgin
Instagram
merte.bilgin2
Steam
DeltaComparation
Facebook
belirsiz.belirsiz.758
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç