Oyun da değil oyun da kısa sürede resetliyo masaüstünde gezerken bu süre daha uzun sürüyo anlamadım ama pc de yeni yani olabilir mi onu da bilmiyorumSorun güç kaynağında olabilir. Sadece oyun oynarken mi resetliyor yoksa internette gezerken filan da resetliyor mu?
kanka aynısı bendede var babam garantiye göndermiyor çünkü aynı sorunu o yaşamıyor sen çözebilirsen bana yazarmısın ? hem bide şunu yap bendede aynı osurn var şimdi oyuna giricem minidump oluşturması lazım orada mavi ekran yaşıyoruz ama direk restart çektiği için göremiyoruz şimdi ben csgo girip restart attırcam pcye eğer minidump dosyası oluşursa adamlar o dosyayı çözüp sorunumu anlıcaklar sanada böyle yapmanı tavsiye ederimOyun da değil oyun da kısa sürede resetliyo masaüstünde gezerken bu süre daha uzun sürüyo anlamadım ama PC de yeni yani olabilir mi onu da bilmiyorum
Ben garantiye yollamayı düşünüyorum yoksa kafayı yiycem nasıl yapcaz bilmiyorumkanka aynısı bendede var babam garantiye göndermiyor çünkü aynı sorunu o yaşamıyor sen çözebilirsen bana yazarmısın ? hem bide şunu yap bendede aynı osurn var şimdi oyuna giricem minidump oluşturması lazım orada mavi ekran yaşıyoruz ama direk restart çektiği için göremiyoruz şimdi ben csgo girip restart attırcam pcye eğer minidump dosyası oluşursa adamlar o dosyayı çözüp sorunumu anlıcaklar sanada böyle yapmanı tavsiye ederim
kanka bende garantiye göndercemde babam işte diyorum restart atıyor hani nerede restart atıyor diyor cinnet geçirtiyor banaBen garantiye yollamayı düşünüyorum yoksa kafayı yiycem nasıl yapcaz bilmiyorum
benmi ? çünkü bendede aynı sorun var xdSıcaklık değerlerini kontrol etmekte fayda var. Aynı sorunu birçok sistemimde gördüm . Sistem özelliklerini ve psunun kaç w olduğunu yazarmısın
Psu 650w 80+ ryzen 5 3600 rx5600 xt sapphire teamforce 480 gb b450 gigabyte anakartSıcaklık değerlerini kontrol etmekte fayda var. Aynı sorunu birçok sistemimde gördüm . Sistem özelliklerini ve psunun kaç w olduğunu yazarmısın
Sistemi kendi ellerinlemi kurdun hazırmı geldiPSU 650w 80+ ryzen 5 3600 rx5600 xt sapphire teamforce 480 gb b450 Gigabyte anakart
Hazır geldiSistemi kendi ellerinlemi kurdun hazırmı geldi
Hmm . ısı değerleri normalmi peki max kaç derece görüyorHazır geldi
Hocam normal ısı değerleri ekran kartı max 60 işlemci de 70 e çıkoyo iniyo o civarlardaHmm . ısı değerleri normalmi peki max kaç derece görüyor