Neler Yeni

PC mi PS5 mi sorun derin detaylar aşağıda

PC mi PS5 mi sorun derin detaylar aşağıda

• PS5 al Xbox S al PS5 de Pro bekle

Oylar: 0 0.0%
  • Farklı cevaplar yoruma

Oylar: 0 0.0%

• Oy kullanan toplam üye
    22

Wanda Maximoff

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar şimdi ben 1 2 gün önce bir soru sordum sağolun cevap verdiniz ilgilendiniz de ama bir kaçınız PC al yanına kol al dediniz diye bu konuyu açıp şu soruyu soracağım;

4060 ve üstü PC al PS5 ve Xbox S den vazgeç bu şekilde de kol alacağım

PS5 al Xbox S al PS5 de Pro bekle

Ya da 1650 eski PC de kal PS5 kolu Xbox kolu al öyle devam et

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,273
İsim
Sinan Aba
Merhaba arkadaşlar şimdi ben 1 2 gün önce bir soru sordum sağolun cevap verdiniz ilgilendiniz de ama bir kaçınız PC al yanına kol al dediniz diye bu konuyu açıp şu soruyu soracağım;

Konsol oyunlarına para mı dayanır. Yılbaşından sonra dolara yükselir daha pahalı olacak oyunlar.
Pc de crack filan bir şekilde oynarsın ps de öyle değil.
Pc de daha fazla oyun var birde konsola çıkan oyun pc'ye de gelir ama pc deki oyun konsola gelmez. Pc de sadace oyun da oynamazsın bir çok şey yaparsın.

Pc al geç.

Wanda Maximoff

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konsol oyunlarına para mı dayanır. Yılbaşından sonra dolara yükselir daha pahalı olacak oyunlar.
Pc de crack filan bir şekilde oynarsın ps de öyle değil.
Pc de daha fazla oyun var birde konsola çıkan oyun pc'ye de gelir ama pc deki oyun konsola gelmez. Pc de sadace oyun da oynamazsın bir çok şey yaparsın.

Pc al geç.
4060 ve üstü PC al 2 kol al yoluna bak 1 kol dual 1 kol Xbox olacak şekilde

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan

normalde pc'n var ps5 al yıllık üyelikle keyfine bak derdim de allah 1650 nin belasını versin bende de var koşa koşa pc al adam akıllı donmadan oyun oynamanın tadını çıkar

asko56

80+ Silver

Dostum bügün ürün almanız için son gün yalnız hafta sonu yılbaşı dolayısı ile çogu yer kapalı olucaktır diye düşünüyorum eger cebinde 50 bin tl hazır ise 4070 li bir sistem toplamanı tavsiye ederim eger o kadar pram yok diyor isen direk sahibinden de kaliteli esnaflar var 19 bin tl bandına slim 1 tb ps5 al hemen

Wanda Maximoff

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum bügün ürün almanız için son gün yalnız hafta sonu yılbaşı dolayısı ile çogu yer kapalı olucaktır diye düşünüyorum eger cebinde 50 bin TL hazır ise 4070 li bir sistem toplamanı tavsiye ederim eger o kadar pram yok diyor isen direk sahibinden de kaliteli esnaflar var 19 bin TL bandına slim 1 tb ps5 al hemen
Abdullah abiden sistem bekleyeceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,495
Üyeler
165,834
Son üye
ayazbyfg
Top Bottom