Neler Yeni

pc mi series s mi series x mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Mehmet Akın Maden
merhaba series x çıktıktan beri almak istiyorum fakat kafamda biraz soru işaretleri var onları sizlere sormak istedim
öncelikle series x i almanya dan bir tanıdık vasıtası ile getirmeyi planlıyorum şu an ki kur ile 4.300 küsür e denk geliyor, ama onu alırsan hakkını verebilmek için 4 k monitör almam lazım o da en az 3.500 4bin lira falan
kafamdaki ilk soru; 1.series x ve monitör çok pahalı geliyor monitörü alamaya bilirim ve alamassam hakkını veremem, 2.soru ise tr den 4.000 e series s ve tr garantili bir şekilde alıp sonra fhd monitör alsam daha mı mantıklı ya da 3.seçenek ve olma ihtimalinin %99 negatif sonuçlanacağı ihtimal rtx 2060 lı bir laptop mu alayım
3 seçeneğide çok araştırdım artıları eksileri ama benim bilmediğim sizin bildiğiniz ihtimaller, bilgiler, tavsiyeler vardır illaki o yüzden önerilerinizi bekliyorum

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Hakkını vermek için 4K monitör gerekir doğru söylüyorsun ama 2K ve 1080P monitörle de oynayabilirsin. 1080P önermem de 27" ve üzeri bir 2K monitörle de yine hakkını vermiş olursun. Masa başında değil uzaktan koltuğa uzanarak oynayacağım dersen 4K monitör/TV alman gerekir tabii o ayrı.

Ben olsam 4300'e Series X getirecek imkanım varken TR'den Series S düşünmem. Series X her anlamda daha üstün bir konsol.

Elinde günlük işlerini gören bir bilgisayar varsa şu anki piyasada bence bilgisayara para dökme. Olması gerekenden çok daha pahalıya satılıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Mehmet Akın Maden
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hakkını vermek için 4K monitör gerekir doğru söylüyorsun ama 2K ve 1080P monitörle de oynayabilirsin. 1080P önermem de 27" ve üzeri bir 2K monitörle de yine hakkını vermiş olursun. Masa başında değil uzaktan koltuğa uzanarak oynayacağım dersen 4K monitör/TV alman gerekir tabii o ayrı.

Ben olsam 4300'e Series X getirecek imkanım varken TR'den Series S düşünmem. Series X her anlamda daha üstün bir konsol.

Elinde günlük işlerini gören bir bilgisayar varsa şu anki piyasada bence bilgisayara para dökme. Olması gerekenden çok daha pahalıya satılıyor.
O zaman en mantıklısı series x i alıp bir süre sonra 2k fiyatı düşersede 4k monitör almak olur teşekkür ederim

Top Bottom