Çağdaş Koç
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
Arkadaşlar neredeyse 1 ay önce pc aldım ve güzel bir sistem aldım ets2 oununa girerken pc den cızırtı sesi geliyor yardım edin
fanlardan geliyor sanırımPsu dan veya ekran kartından mı geliyor? Coil Whine olabilir
Büyük ihtimal CW sorunuArkadaşlar neredeyse 1 ay önce PC aldım ve güzel bir sistem aldım ets2 oununa girerken PC den cızırtı sesi geliyor yardım edin
Kasanın içini açıp kulağınızı tek tek ekran kartına ven psu ya dayar mısınız? Ama pc nin yük altında olması gerek.fanlardan geliyor sanırım
şoyle oyunda tırı sürerken ses gelmiyor ana menüde uzun süreli cızzzzzzzzz ediyor fanlardan geliyor oyunu kapattığımda ses gidiyornasil bi cizirti mumkunse sesi atarmisin
fandan geliyorKasanın içini açıp kulağınızı tek tek ekran kartına ven psu ya dayar mısınız? Ama PC nin yük altında olması gerek.
Fanlar hızlandığından dolayı gelme ihtimali var ama ben o sesin ekran kartından veya güç kaynağından geldiğini düşünüyorum.fandan geliyor
zotac rtx 2060 amd 5 3500x 650 psu varFanlar hızlandığından dolayı gelme ihtimali var ama ben o sesin ekran kartından veya güç kaynağından geldiğini düşünüyorum.
Parçaların önemi yok, sesin tam olarak nereden geldiği önemli olan.zotac rtx 2060 amd 5 3500x 650 psu var