İmkanı yok. Hem işlemci hem de ekran kartı çok kötü. Ram'de yetersiz gelecektir.30 felan almazmı 30 alsın bana yeter
ama hocam pubg mobile emulatörün istediği donanımlar benim dayımın donanımlarıyla aynı benimkide dayımınki ile nerdeyse birİmkanı yok. Hem işlemci hem de ekran kartı çok kötü. Ram'de yetersiz gelecektir.
hocam ben cs:go yu maks 30 fps ile zevk alıyorumzevk almazsın çok kasar.
yani sizce zevk alırmıyım?zevk almazsın çok kasar.
Ben E8400+8GB ram+HD 7850 olan sistemde zar zor 30 fps aldım, sürekli giren droplardan bahsetmiyorum bile. Ama şunu söyleyeyim Pubg Lite'da Yüksek ayarlarda bile oynayabildim. Pubg Mobile Lite'dan bahsetmiyorum, Pubg Lite. Bunun sebebi de Emulatör çok fazla işlemci ve ram istiyor. Benim tahminim 10 fps alabileceğin yönünde.ama hocam PUBG mobile emulatörün istediği donanımlar benim dayımın donanımlarıyla aynı benimkide dayımınki ile nerdeyse bir
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam ben cs:go yu maks 30 fps ile zevk alıyorum
yani sizce zevk alırmıyım?
tamamda optimizasyon da var pubg mobilinki berbat cs başka pubg mob başka zevk almazsın ama sen bilirsin.ama hocam PUBG mobile emulatörün istediği donanımlar benim dayımın donanımlarıyla aynı benimkide dayımınki ile nerdeyse bir
hocam ben cs:go yu maks 30 fps ile zevk alıyorum
yani sizce zevk alırmıyım?
10 fps alsınben zaten alışığımBen E8400+8GB ram+HD 7850 olan sistemde zar zor 30 fps aldım, sürekli giren droplardan bahsetmiyorum bile. Ama şunu söyleyeyim PUBG Lite'da Yüksek ayarlarda bile oynayabildim. PUBG Mobile Lite'dan bahsetmiyorum, PUBG Lite. Bunun sebebi de Emulatör çok fazla işlemci ve ram istiyor. Benim tahminim 10 fps alabileceğin yönünde.
tamamda optimizasyon da var PUBG mobilinki berbat cs başka PUBG mob başka zevk almazsın ama sen bilirsin.