Neler Yeni

PC TOPLAMA TAVSİYESİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
atakan ilkay
Dostlar selam
Pc toplamaya karar verdim ancak bu konu hakkında bilgim pek yok bayadır uzağım videolar ve tanıdıklar sayesinde biraz bilgi edinip internetten hazır bi sistem buldum. Amacım oyunlara dönüp kendi çapımda yayın kovalamak bilgisayar hakkında çok danışmanlık yapacak birisi olmadığı için size sormak istedim alacağım sistem beni üzer mi? yayınlarda sıkıntı yaşatır mı veya oynatmadığı oyun olur mu?
AMD RYZEN 5 5500 / 2 X 8 GB DDR4 / RADEON RX 6600 8GB / 512 GB SSD

FİYAT : 12.898.99

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Dostlar selam
Pc toplamaya karar verdim ancak bu konu hakkında bilgim pek yok bayadır uzağım videolar ve tanıdıklar sayesinde biraz bilgi edinip internetten hazır bi sistem buldum. Amacım oyunlara dönüp kendi çapımda yayın kovalamak bilgisayar hakkında çok danışmanlık yapacak birisi olmadığı için size sormak istedim alacağım sistem beni üzer mi? yayınlarda sıkıntı yaşatır mı veya oynatmadığı oyun olur mu?

Emir.jk

80+ Bronze
Dostlar selam

Yayın için sıkıntı olabilir ama oyun için süper fiyat biraz tuzlu gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
atakan ilkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fark ne hocam hangisi daha üstün bahsettiğim konularda?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yayın için sıkıntı olabilir ama oyun için süper fiyat biraz tuzlu gibi
dünden bugüne bin lira arttı fiyatı hocam üzdü tabi biraz

systec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ersin İnaç
ryzen 5 5500, intel i3 12100f den daha güçlü bir işlemci eğer yayınlarında yükü işlemciye verirsen oyunu da ekran kartı üzerinden çok fazla cpu yormayan bir oyun seçersen sıkıntı yaşamazsın her iki sistemde de ama aralarında çok bir fiyat farkı yokken ben olsam ryzen seçerdim

Top Bottom