Pc Toplamak İçin Güvenli bir site

GDDR5 anakart yok. En fazla DDR4 var. Sanırım ekran kartı GDDR5 olduğu için bu şekilde bir düşünceye kapıldın :) Ekran kartı DDR teknolojisi ve anakart DDR teknolojisi birbirini etkilemez. İstersen DDR2 sisteme GDDR6 ekran kartı bile takabilirsin.
Sen istersen maksimum bütçeni söyle, biz de senin için o fiyata en iyi sistemi toplayalım. Çünkü bu paralar oldukça yüksek. Yanlış bir harcama yapmanı istemem :)
Site olarak Hepsiburada, N11, Gittigidiyor, Sinerji, İtopya, Vatan, İnventus, teknobiyotik, incehesap gibi sitelere güvenebilirsin.

İtopya ve incehesap bu konularda kendilerini kanıtlamış bilinen ve güvenilir sitelerdir. (y) ?

itopyadan şaşma derimm

İnce hesapta sıkıntı yaşayanlar var önermiyorum dostum daha geçen bir tane daha görmüştüm videosu ;
gördüğün gibi mağdur .
Vatan en güvenli sitelerden şu anda gayet güzel indirimleri var .Vatana bakmanı öneririm. Onun yanı sıra hepsiburada , n11 , gitti gidiyor gibi sitelerde sitelerin satıcıyı koruması genellikle aynı düzeyde bunun yanı sıra satıcı yorumlarına aldığın ürünün yorumlarına dikkat ederek sipariş verirsen sıkıntı yaşamazsın ya da yaşasan bile çözümün kolay olur .

Merhabalar. Ben bilgisayar düzmeye başladım şimdilik sadece anakart var Gddr5 en güvenilir bir site arıyorum sipariş için önerileriniz var mıdır teşekkürler.
Vatan daha iyi olabilir senin için ama hepsiburada incehesap olabilir ama ben kendim almak istiyorsan vatana gidebilirsin kendi aldığın o 2 ürünle

itopyadan toplayabilirsin hem fiyat konusunda diğer firmalara nazaran daha iyiler hemde güvenilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,169,161
Üyeler
185,685
Son üye
techxpay
Geri