O sorun çözüldü bro kullanicilar hep öyle diyor sağda solda AMD ekran kartları driver kötü diyenlere aldırma artık sorun bitmiş çoğu kullanıcı öyle söylüyor forumda da böyle söyleyen çok var AMD fan boyluk değil şimdi bu rx 6800 XT rtx 3070 ile aynı fiyat daha iyi performans ama tabi sana kalmışamd ekran kartları beni hep kendinden itti driver sorunları, driverların geç gelmesi hala öyle mi bilmiyorum ama yeni oyun çıkıyor misal cp2077 driver 1 ay sonra geliyor 1 ay sonra gelen driver benim ne işime yarar ki ben oyunu çoktan 2-3 kere bitirmiş oluyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben 5800x rx 6800xt li sistem kurmayı planlıyorum piyasa felan dizeldeamd ekran kartları beni hep kendinden itti driver sorunları, driverların geç gelmesi hala öyle mi bilmiyorum ama yeni oyun çıkıyor misal cp2077 driver 1 ay sonra geliyor 1 ay sonra gelen driver benim ne işime yarar ki ben oyunu çoktan 2-3 kere bitirmiş oluyorum
almak istiyorum tabii ki ama benim sorum hazır sistem mi almalıyım yoksa şansa fiyatların düşmesini bekleyip kendim mi toplamalıyım?
sonuç olarak acelem yok beni idare eden bir laptopa sahibim şu anda
Duzelse*O sorun çözüldü bro kullanicilar hep öyle diyor sağda solda AMD ekran kartları driver kötü diyenlere aldırma artık sorun bitmiş çoğu kullanıcı öyle söylüyor forumda da böyle söyleyen çok var AMD fan boyluk değil şimdi bu rx 6800 XT rtx 3070 ile aynı fiyat daha iyi performans ama tabi sana kalmış
Ben 5800x rx 6800xt li sistem kurmayı planlıyorum piyasa felan dizelde