Hangi oyunları oynayacaksınız ? Ne amaçla kullanacaksınız ?5500₺'ye PC toplamak istiyorum lakin pekte bir bilgim olmadığı için sizlerden bilgi almak istiyorum.
GTA 5 gibiHangi oyunları oynayacaksınız ? Ne amaçla kullanacaksınız ?
Hocam bütçenizi biraz arttırmanız lazım güzel bi 1650 li sistem alabilesiniz.5500₺'ye PC toplamak istiyorum lakin pekte bir bilgim olmadığı için sizlerden bilgi almak istiyorum.
Kaça mâl olur?Hocam bütçenizi biraz arttırmanız lazım güzel bi 1650 li sistem alabilesiniz.
6 binKaça mâl olur?
Yani durumunuz acilse şu an 6 bin civarları ama acil değilse biraz beklemenizde fayda da var açıkcası6 bin
Beklerim o zaman6 bin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani durumunuz acilse şu an 6 bin civarları ama acil değilse biraz beklemenizde fayda da var açıkcası
Toplama daha ucuz değil mi?Hazır sistem almanızı tavsiye ederim fakat şu anki piyasada adam gibi sistem yok.
Ekran kartı stok sıkıntısı olduğundan toplama öneremiyorum.Eğer 2. El ekran kartı alıp idare ederim derseniz toplama yapabilirsiniz.Beklerim o zaman
Toplama daha ucuz değil mi?
İndirimleri kovalarsan sık sık biraz daha uyguna gelebilirBeklerim o zaman
Toplama daha ucuz değil mi?
Hocam psu biraz sıkıntılı stokta yok seçeneklerde 3200 yok sanırım bu olmaz ya@Bon-Apart
@Ragnar Adamdır https://www.itopya.com/pqueen-diamo...mini-4gb-8gb-ddr4-240gb-ssd-geforce-espor-pc/ Buna ryzen 3200 takılsa fena olmaz sanki ne diyorsun ?
Hocam psu biraz sıkıntılı stokta yok seçeneklerde 3200 yok sanırım bu olmaz ya