Neler Yeni

PC toplarken işlemciye macun sürme...

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Mehmet Yılmaz
Merhaba arkadaşlar, hazır sistemlere bakıyorum istemediğim parçaları koyuyorlar sürekli bu yüzden kendim alıp montajını kendim yapmaya karar verdim. PC montaj videolarına baktım pek bir zorluğu yok gibi tek sıkıntı işlemciye macun sürme ben işlemci soğutucu alırsam macun sürmeye gerek var mı? Birde montaj esnasında en dikkat edilmesi gereken aşamalar neler? Birde alırsam belki bu https://www.epey.com/islemci-sogutucu/noctua-nh-u14s.html soğutucuyu alırım her ne kadar sıvı soğutmalar güzel olsa da bunun gibi performans veren yok birde fiyatları da pahalı bu hem sessiz hem performansı yüksek gibi duruyor.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Sürülü olarak gelmez ama yanında gelebiliyor. Tabi ki sürmen gerekli yoksa bi anlamı olmaz. Ortaya bezelye tanesi kadar bile değil ufak bi parça sıkıp kartla dümdüz dağıt eşit şekilde.
Dikkat etmen gereken noktalar yok aslında montaj videolarında izlediğin kadar kolay. Ekstra sorun varsa yardımcı oluruz

KOMİNİC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
SAMET DEVİR
sen kendin süreceksin,dikkat etmen gerekende,çok sürüp işlemcinin dışına taşmasın ve kalın olmasın yoksa sıkıntı yasarsın,birkeresinde ben kalın sürmüştün macunu sürekli drop yemiştim bunlara dikkat et...

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
O soğutucuyu bilmiyorum ama bazen altına sürülü olarak geliyor direkt takıyorsun.
Kendin süreceksen X şeklinde sürmeni öneririm.

Top Bottom