Pc toplayacağım ancak taksitle ama parça parça taksit yapılır mı?

Bebolito

80+
Reaksiyon skoru
0
İlk olarak bütcem 6500tl pc ler hakkında çok bilgim yok ama bir miktar bilgimle istediğim özellikler şunlar;
Ryzen5
8gb ram
1tb harddisk
240 ssd
21.5 inc 1920x1080 2ms 75hz monitör

Bu şekilde ama anakart, güç kaynağı ve bunların ince ayrıntıları hakkında hiç bir fikrim yok. Pc yi 10 yıl geliştire geliştire kullanacağım, çoğunlukla oyun oynamak için kullanacağım ve en iyi şekilde toplamak istiyorum ama ben taksit olarak ödeme yapacağım parçaları ayrı alırsam taksit nasıl olur, hepsi için ödediğimde fazla miktar mı olur gibi sıkıntılarım var bu sebeplerden ötürü hazır pc mi alsam? bu sorunun cevabını ve en iyi şekilde ince ayrıntılarıyla nasıl toplayacağım? sorularım bunlar bilgilendirirseniz sevinirim(cevaplamak isteyipte benim anlatım bozukluğum yüzünden anlamadığınız bir yer olursa bildirmeniz yeterli)

İlk olarak bütcem 6500tl PC ler hakkında çok bilgim yok ama bir miktar bilgimle istediğim özellikler şunlar;
Ryzen5
8gb ram
1tb harddisk
240 ssd

Bu şekilde ama anakart, güç kaynağı ve bunların ince ayrıntıları hakkında hiç bir fikrim yok. PC yi 10 yıl geliştire geliştire kullanacağım, çoğunlukla oyun oynamak için kullanacağım ve en iyi şekilde toplamak istiyorum ama ben taksit olarak ödeme yapacağım parçaları ayrı alırsam taksit nasıl olur, hepsi için ödediğimde fazla miktar mı olur gibi sıkıntılarım var bu sebeplerden ötürü hazır PC mi alsam? bu sorunun cevabını ve en iyi şekilde ince ayrıntılarıyla nasıl toplayacağım? sorularım bunlar bilgilendirirseniz sevinirim(cevaplamak isteyipte benim anlatım bozukluğum yüzünden anlamadığınız bir yer olursa bildirmeniz yeterli)
Reis bu kurda verdiğin bütçeyi en sol basamağını 1 tık arttırırsak kampanya kovalayarak en az 4 yıl hiç dokunmadan kullanabileceğini düşünüyorum ve toplama Alman daha iyi olur hepsini ayrı ayrı alırsan sanırım daha pahalı geliyordu tam bilmiyorum öyle olmasa bile seni yorar neyse bilgisayar kısmına gelicek olursak bütçeni arttırmamın genel sebebi monitörlerin ucuz olmaması elinde monitör varsa bence alma o ayırdığın bütçeyle parçaları yükselt veya aynı monitörü sağlam biyerden 2. El düşük fiyata temin edebilirsin

İlk olarak bütcem 6500tl PC ler hakkında çok bilgim yok ama bir miktar bilgimle istediğim özellikler şunlar;
Ryzen5
8gb ram
1tb harddisk
240 ssd

Bu şekilde ama anakart, güç kaynağı ve bunların ince ayrıntıları hakkında hiç bir fikrim yok. PC yi 10 yıl geliştire geliştire kullanacağım, çoğunlukla oyun oynamak için kullanacağım ve en iyi şekilde toplamak istiyorum ama ben taksit olarak ödeme yapacağım parçaları ayrı alırsam taksit nasıl olur, hepsi için ödediğimde fazla miktar mı olur gibi sıkıntılarım var bu sebeplerden ötürü hazır PC mi alsam? bu sorunun cevabını ve en iyi şekilde ince ayrıntılarıyla nasıl toplayacağım? sorularım bunlar bilgilendirirseniz sevinirim(cevaplamak isteyipte benim anlatım bozukluğum yüzünden anlamadığınız bir yer olursa bildirmeniz yeterli)
Dostum her parçayı Akakçe üzerinden aratıp en ucuza bakın taksit yapıyor mu?Yapıyorsa bir köşeye yazın kaç TL olduğunu sonra devam edin her parça için taksitli buldunuz(en ucuz parça olmaz 10TL fazla olur) taksitli fiyatların hepsini toplayın bir köşeye yazın.Sonra aynı donanımlarda hazır sistemlere bakın buraya atın zaten gene yardımcı olunur.Hangi şekil ucuza geliyorsa onu alırsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,217
Üyeler
186,034
Son üye
Planktonic
Geri