Saturwn_08
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
12 16 k butcem var ne onerırsınız
12 16 k butcem var ne onerırsınız
msi markası am5 konusunda ıyı degıl dıyorlar yazılım sorunları vshttps://m.n11.com/urun/msi-mag-x870...0-mhz-oc-ddr5-soket-am5-atx-anakart-60283321? Bunu alabilitisn istersrn
Kim demiş iyi f/p modeller var. Ben yüksek düzey sistemse 15K x870 Tomahawk öneririm (x870 arasında en iyisi ama görsel olarak çok iyi değil).msi markası am5 konusunda ıyı degıl dıyorlar yazılım sorunları vs
wıfı baglantısı en basıt hatalardan hocam aorus asrock lar nasıldır asus onları onerıyorlarda asus bıraz fıyatlar tavanKim demiş iyi f/p modeller var. Ben yüksek düzey sistemse 15K x870 Tomahawk öneririm (x870 arasında en iyisi ama görsel olarak çok iyi değil).
Asrock x870 ler an çok şikayet gelen marka.wıfı baglantısı en basıt hatalardan hocam aorus asrock lar nasıldır asus onları onerıyorlarda asus bıraz fıyatlar tavan
Yalan hocam 10 numara çalışır sıfır sorun basit bios hızlı güncelleme gelmesi vsmsi markası am5 konusunda ıyı degıl dıyorlar yazılım sorunları vs
Söylenenler yalan msi am5 üzerinde çok başarılımsi markası am5 konusunda ıyı degıl dıyorlar yazılım sorunları vs
ozaman x870e tomahawk modelını mı alayım yoksa başka kart onerırmısınızSöylenenler yalan msi am5 üzerinde çok başarılı
Bu ara soket amd nin mi intelin miozaman x870e tomahawk modelını mı alayım yoksa başka kart onerırmısınız
amd 78003d kullancam knk ekran kartı 9070xt olcakEnerji tasarufu istiyorsan x870e alabilirsin ama modellerin yanında ki harfleri araştır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu ara soket amd nin mi intelin mi
hnagı karı alayım bılmıyorum bazıarı duz x870 alma dıyorlaramd 78003d kullancam knk ekran kartı 9070xt olcak