Windows arama yerine sistem bilgisi yazıp girer misin. Orada bios modu eski mi uefi mi yazar mısınızherkese selamlar oncelikle windows 11 gecmek istiyorum sıstemımın windows 11 ozellıklerını karsıladıgını ogrenmek ıcın baktım herseyı karsılıyor fakat secure boot acmam gerekıyormus secure boot actıktan sonra tekrar baktım ama yıne aynı hatayı verıyor
eskı yazıyorWindows arama yerine sistem bilgisi yazıp girer misin. Orada bios modu eski mi uefi mi yazar mısınız
win+R yapın msinfo32 yazın orda bios modu yazar orda ne yazıyor ve biraz aşşağıda güvenli ön yükleme durumu yazar orda ne yazıyor
teşekkür ederim kanka peki desteklemesi icin anakartmı degıstırılmelıDesteklemez kanka 10dan devam
Şuan muhtemelen depolama birimlerin mbr formunda. Öncelikle onları gpt formuna geçirmen gerekiyor. Ardından uefi bios kurman gerekiyor. Herhangi bir donanım değişikliğine gerek yokeskı yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkür ederimŞuan muhtemelen depolama birimlerin mbr formunda. Öncelikle onları gpt formuna geçirmen gerekiyor. Ardından uefi bios kurman gerekiyor. Herhangi bir donanım değişikliğine gerek yok
Evet bios modu,uefi olmalı tpm2 ve güvenli ön yükleme destekleyen bir anakart olur anakart ne?teşekkür ederim kanka peki desteklemesi icin anakartmı degıstırılmelı
Öyle birşeymi varmış istediğimiz biosu yükleme gibi bir şey yokŞuan muhtemelen depolama birimlerin mbr formunda. Öncelikle onları gpt formuna geçirmen gerekiyor. Ardından uefi bios kurman gerekiyor. Herhangi bir donanım değişikliğine gerek yok
Kim diyor tam olarak ?Evet bios modu,uefi olmalı tpm2 ve güvenli ön yükleme destekleyen bir anakart olur anakart ne?
Öyle birşeymi varmış istediğimiz biosu yükleme gibi bir şey yok
Bellek biçimi değiştirerek bios mu değişiyor bilmediğimden soruyorumKim diyor tam olarak ?
Evet hocam yapılabiliyor.Bellek biçimi değiştirerek bios mu değişiyor bilmediğimden soruyorum
Şu video ile diski önce çevireceksinizEvet hocam yapılabiliyor.
bi sorum olucaktı pc teknık ıle ılgılı pek bı bılgım yok oncelıkle format atıp gpt ye gecıp sonra tekrardan rufus ıle bıdahamı format atıcazEvet hocam yapılabiliyor.
Şu video ile diski önce çevireceksinizArdında şunun ile de format usbsi hazırlayıp uefi format ho