Neler Yeni

Pc yi güvenli modda başlattığımda input not supported hatası

YusufB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yusuf Balaban
Steam
1073371417
msconfig den güvenli önyükleme seçeneğini işaretledim ve restart attım sonra input not supported ekranı geldi daha da düzelmedi restart attım olmadı başlarken f8 basınca da diskleri açıyor windowsu başlatmak istediğiniz diski seçiniz falan diyor herhalde format atmak da istemiyorum yardım edin lütfen

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Semih
msconfig den güvenli önyükleme seçeneğini işaretledim ve restart attım sonra input not supported ekranı geldi daha da düzelmedi restart attım olmadı başlarken f8 basınca da diskleri açıyor windowsu başlatmak istediğiniz diski seçiniz falan diyor herhalde format atmak da istemiyorum yardım edin lütfen
Bunu bir deneyin derim.
Olursa bana geri dönüş yaparsanız sevinirim.

YusufB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yusuf Balaban
Steam
1073371417
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu bir deneyin derim.
Olursa bana geri dönüş yaparsanız sevinirim.

işte f8 de o seçenek gelmiyor bende diskleri gösteriyor hangisinden başlatmak istersiniz gibi bişey diyor çok küçük bi panelde

Seloerdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Selahattin
Geri kurtarma vardır muhakkak benim de başıma gelmişti

Top Bottom