Neler Yeni

Pc yi ne yaptiysam acilmadi sadece 1 saniye fanın ışığı yanıp sönüyor

Justk1ll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Cudak
Öncelikle sa sorun şu ben oyun oynarken bi anda monitör yeşil oldu ama arkadaşlarımın sesi hala geliyordu (valorant) sonra pc fişini kapatıp tekrar açınca bir daha açılmadı sonradan baktığımda ekran kartı biraz ısınmıştı gtx 1050 ti sonra dinlendirdim biraz ardından açılmamaya başladı sadece 1 saniye fanini ışığı yanıyordu ne yaptıysam çalışmadı yardimlarinizi bekliyorum .

Giray Kaya

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
giray
gg wp ez

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
bütçe söylermisiniz yeni pc önereyim benim kuzenin pc de öyle olmustu GG demiştiler pcci de öyle demişti yenisini aldı ama belki sorununu burdaki arkadaşlar cözer :D

SquizzySP

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Fatih Yeşil
ekran kartının garantisi devam ediyor ise bi baktırın derim

SquizzySP

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Fatih Yeşil
kanka işte kovala bakalım oluru varmıdır veya sıkıntılı parçayı değiştirirsin ikinci el yenisini alasiya kadar

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Garantiye verin.
Öncelikle sa sorun şu ben oyun oynarken bi anda monitör yeşil oldu ama arkadaşlarımın sesi hala geliyordu (valorant) sonra PC fişini kapatıp tekrar açınca bir daha açılmadı sonradan baktığımda ekran kartı biraz ısınmıştı gtx 1050 ti sonra dinlendirdim biraz ardından açılmamaya başladı sadece 1 saniye fanini ışığı yanıyordu ne yaptıysam çalışmadı yardimlarinizi bekliyorum .

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Bora Dere

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Bora Dere
Sisteminizin bileşenleri nedir? Yeşile dönmesi büyük ihtimalle ekran kartı kaynaklı. Fakat sonra şalteri kapattım açtım, açılmıyor diyorsunuz. İşlemcinizde dahili grafik birimi varsa harici kartı çıkarıp ondan açmayı deneyin. PSU'dan ötürü de olabilir, belirteyim.

Justk1ll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Cudak
Sisteminizin bileşenleri nedir? Yeşile dönmesi büyük ihtimalle ekran kartı kaynaklı. Fakat sonra şalteri kapattım açtım, açılmıyor diyorsunuz. İşlemcinizde dahili grafik birimi varsa harici kartı çıkarıp ondan açmayı deneyin. PSU'dan ötürü de olabilir, belirteyim.
Abi sistem bileşenleri gtx 1050 ti işlemcim and ryzen dahili grafik birimi ne bilmiyorum bilsem söylerdim psu dan olduğunu nasıl anlarım?

Farway

80+ Silver
Dene yanıl yöntemi kullan.Ekran kartının yerine birisinden bir kaç saatliğine ödünç ekran kartı al. Olmazsa senin işlemciyi o pc de dene o da olmazsaaa en son kaldıya anakartı psu yu felan dene. hangilerinin çalışıp çalışmadığını bul en azından çalışanları kurtarıp maliyet azaltabilirsin.

Justk1ll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Cudak
Dene yanıl yöntemi kullan.Ekran kartının yerine birisinden bir kaç saatliğine ödünç ekran kartı al. Olmazsa senin işlemciyi o PC de dene o da olmazsaaa en son kaldıya anakartı psu yu felan dene. hangilerinin çalışıp çalışmadığını bul en azından çalışanları kurtarıp maliyet azaltabilirsin.
Ayn bende bulmak istiyorum ama çok anlamıyorum yanlışlıkla daha fazla bozarim diye korkuyorum islemciden olabilir diye düşünüyorum isinmistir diye ama acamiyorum ışte keşke pc yi kapatmayip bekleseydim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,572
Üyeler
162,836
Son üye
Enis çiçek
Top Bottom