Neler Yeni

pc yi sıfırlayacam w10 mu kurayım w11 den devammı

grasdiyas

80+ Silver
boruya kafa atmama az kaldı pc açılırken pin hatası verdi cmd ile microsoft şifrem ile girdim her kapandığında aynı işlemi yapmak zorundayım açılmıyor yoksa şifrede kalkmıyor hiçbi türlü şimdide kulaklığımı görmüyor yumruk atıcam monitöre sinirden sabahtan beri uğraşıyorum sıfırlamaya karar verdim temizin den w11 mi kurayım yine w10 mu (GÜVENLİK ÖNEMLİ VİRÜS BULAŞSIN İSTEMEM)
Mesaj otomatik birleştirildi:

geri yükleme noktasına dönünce oldu

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
boruya kafa atmama az kaldı pc açılırken pin hatası verdi cmd ile microsoft şifrem ile girdim her kapandığında aynı işlemi yapmak zorundayım açılmıyor yoksa şifrede kalkmıyor hiçbi türlü şimdide kulaklığımı görmüyor yumruk atıcam monitöre sinirden sabahtan beri uğraşıyorum sıfırlamaya karar verdim temizin den w11 mi kurayım yine w10 mu (GÜVENLİK ÖNEMLİ VİRÜS BULAŞSIN İSTEMEM)
Sistem özelliklerine göre değişir knk ama sustemin yeni sayılırsa win 11 kur

grasdiyas

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rx 6700
5600x
asrock b550m hdv tekrar böyle bi sorunla cebelleşmek istemiyorum çıldırttı cidden eminsen hocam w11 devam ediyom

RAINc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
iklim ama gülerdoğan olan

geri yükleme noktasına dönünce oldu
Güncel olarak W 11 kullanıyorum.Güzel ama çok bug var ve takılıyor. W 10 yüklemeni tavsiye ederim ama önce bir dene eğer destekliyorsa kur.

grasdiyas

80+ Silver
Güncel olarak W 11 kullanıyorum.Güzel ama çok bug var ve takılıyor. W 10 yüklemeni tavsiye ederim ama önce bir dene eğer destekliyorsa kur.
uygulamalarda gitti la valla camdan atlıyacam şimdi w11 in desteği 2025 te bitiyor indirmekte pek gözüm yokta

virüs yok

RAINc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
uygulamalarda gitti la valla camdan atlıyacam şimdi w11 in desteği 2025 te bitiyor indirmekte pek gözüm yokta

virüs yok
Herkes win 10 kullanıyor bende tavsiye ediyorum ama senin kararın.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
ben ilk çıktığı günden beri w11 kullanıyorum artık w12 çıkacak neredeyse w11 devam derim

grasdiyas

80+ Silver

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
An10im1i
En atik olan windows 10 enterprise ltsc
Gerisi balon
8.1 sonrasını pek başarılı bulamadım
Yapılan şikayetleri dikkate alarak söylüyorum.
Windows 10 kısmen idare ediyor

grasdiyas

80+ Silver
En atik olan windows 10 enterprise ltsc
Gerisi balon
8.1 sonrasını pek başarılı bulamadım
Yapılan şikayetleri dikkate alarak söylüyorum.
Windows 10 kısmen idare ediyor
ah bi windows 10 11 gibi güncel ve virüslere karsi guvenli olsa bu 2 şey windows 10 dan caydırıyor ha bide 2025 te bitecek olan destek windows 10 kullanmayi cok isterdim yinede ama tekrar 0 lamak istemiyorum pek

İnFless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Yağız Çelik
bu bug ve takılmalar birtek benim mi başıma gelmedi arkadaş ya ilk çıktığından beri win11 kullanıyorum tek bir sorunla karşılaşmadım

grasdiyas

80+ Silver
bu bug ve takılmalar birtek benim mi başıma gelmedi arkadaş ya ilk çıktığından beri win11 kullanıyorum tek bir sorunla karşılaşmadım
benim yasadiklarim kendi aptallığım debload ve microsoft uygulamalarini silip sonra da geri dönüşüm noktasina dondum driverlerle oynadim ethernet boyle olmazdi bu islemleri yapmasaydim

RAINc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Benim sistemde çok bug var valla home kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,536
Üyeler
161,079
Son üye
haidar_55
Top Bottom