Pcb nereden bulabilirim

Reaksiyon skoru
10
Öncelikle selamlar incehesap üzerinden aldığım Asus b450m-k II anakartı aldıktan 3 gün sonra cpu over hatası verdi ve servise gönderdim servis dnüş yaptığında ise pcb arızası olduğunu belitip pcb değişimi talep etti ve 1150 tl fiyat biçti. Ben ürünü 380 tl ye almıştım çok büyük saçmalık. Ben anakartımın pcb sini nereden bulabilirm alıp yaptırmak istiyorum.Yardım ederseniz sevinirim.

PCB değiştirmek büyük zahmet, yeni bir B450 almanızı öneririm. Sarı siteden 2. elde bulabilirsiniz.
elimdeki anakartı ne yapmamı önerirsiniz
Post automatically merged:

kart çalışır durumda f7 den voltaj sınırnı kapatınca çalışlıyor kullanılabiliyor ama her açtığımda american megrets çıkıyor oda geçiliyor

Elinizdekini atın gitsin yenisini alın

elimdeki anakartı ne yapmamı önerirsiniz

kart çalışır durumda f7 den voltaj sınırnı kapatınca çalışlıyor kullanılabiliyor ama her açtığımda american megrets çıkıyor oda geçiliyor
Windows ekranı geliyor mu? Normal şekilde kullanabiliyor musunuz?

evet açabiliyorum ama dediğim gibi biosa girince cpu voltajı çok komik bir rakam gösteriyor 2.370 volt gibi :)

bu rakama bakarsak işlemcinin yanması lazım

denedim kullanmayı bir sıkıntı yaşamadım

evet açabiliyorum ama dediğim gibi biosa girince cpu voltajı çok komik bir rakam gösteriyor 2.370 volt gibi :)
Elinizdeki anakart giriş seviyesi bir anakart, koruma ve muhafaza olanakları çok düşük kalabilir, ki öyle de olmuş zaten. Elinizdeki kartı koyun bir köşeye 2. el bir anakart bakmaya çalışın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,179
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri