Neler Yeni

PC'de oyun dışında ne yapılabilir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
İlteriş İlteriş
Merhaba,

PC'yi oyun ve dizi/film/video izlemek dışında başka ne amaçlarla kullanabiliriz? PC ile ilgili günlük kullanım hariç hemen hemen hiçbir teknik bilgiye sahip değilim. Yeni bir arayış içerisindeyim ve hem zaman geçirebileceğim hem de mümkünse bundan ufak gelirler elde edebileceğim bir uğraşın peşinden koşmak istiyorum.

Sizin böyle uğraşlarınız var mı? Tavsiyelere açığım.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Tekin Ayber
Yaşın yeterince yüksek veya düşük değilse ücretsiz yazılım kurslarına katıl ve bilgisayarında bu tür programlar geliştir. Ya da üniversiteye çalışıyorsan eğitim kanallarını bir keşfet, zorla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
İlteriş İlteriş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaşın yeterince yüksek veya düşük değilse ücretsiz yazılım kurslarına katıl ve bilgisayarında bu tür programlar geliştir. Ya da üniversiteye çalışıyorsan eğitim kanallarını bir keşfet, zorla.
Üniversiteyi bitiriyorum artık yaş 25 oluyor. B2-C1 İngilizcem var. Kendi bölümümden bir işe yöneleceğimi sanmıyorum. Zaten PC ile ilgili istediğim şey ana meslek değil ek gelir tarzı bir şey. Biraz hobi, biraz zaman geçirme biraz da gelir elde etme üzerine.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Tekin Ayber
Üniversiteyi bitiriyorum artık yaş 25 oluyor. B2-C1 İngilizcem var. Kendi bölümümden bir işe yöneleceğimi sanmıyorum. Zaten PC ile ilgili istediğim şey ana meslek değil ek gelir tarzı bir şey. Biraz hobi, biraz zaman geçirme biraz da gelir elde etme üzerine.
Acaba bölümün nedir, sorsam kızmazsın herhalde..?

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Tekin Ayber
Aslında ek gelir tarzı bi şeyler yok diyebilirim, yani bana göre hepsi geçici veya sahte işler. Bunun yerine kpss çalışmak daha doğru değil mi? En azından bir puanın olur ve işkur aracılığıyla belki düzenli bir iş bulursun ve hobi olarak da yutubır tarzı eğitim veya turizm, yabancı dil ile alakalı videolar çekersin. Sadece bir düşünce...

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
İlteriş İlteriş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında ek gelir tarzı bi şeyler yok diyebilirim, yani bana göre hepsi geçici veya sahte işler. Bunun yerine kpss çalışmak daha doğru değil mi? En azından bir puanın olur ve işkur aracılığıyla belki düzenli bir iş bulursun ve hobi olarak da yutubır tarzı eğitim veya turizm, yabancı dil ile alakalı videolar çekersin. Sadece bir düşünce...
Hayattan beklentilerim farklı aslında. 9-5 beyaz yakalı olarak tekdüze bir hayat sürmek istemiyorum. Bundan dolayı rutin işler bana pek cazip gelmiyor. Aslında Türkiye'de hatta dünyada birçok insan işini severek yapmıyor, çalışmak zorunda olduğu için çaresizlikten seviyormuş gibi yapıyor. Tabi her ne kadar bunun farkında olsam da bir yerden sonra en istemediğim şeyleri yapmak zorunda kalacağımı da biliyorum. En azından hâla zamanım varken kendimi bu doğrultuda zorlamıyorum.

Not: Eksik dersim olduğu için mezun değilim henüz. İlk dönem sonu resmi olarak mezun olmuş olacağım.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
freelancerlık yapabilirsin, amazon, ebay gibi sitelerde satışlar yapabilirsin. araştırmanda fayda var.

Top Bottom