Alamıyordum zaten ama ne biliyim agaBurdurdan gelmeyi düşünüyordum, iyiki gelmemişim
hocam mail onayı düştü mü size ?Bitmemiş az önce aldım bir tane
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peşin fiyatına 3 taksit var kart bilgilerini giriyorsun sesli yanıt sistemine onay veriyor az önce aldım ben
4 tane çektim
vallahi 4070 yapmadılar bir türlü ıkındı ıkındı sıktılar kendilerini çok komikçok iyi fiyat ama 4060 ti yada 4070 lazım be
belki DA yapabilir VOK bile bedavaya 4070 sistem çıkardı İTOPYA sağolsun linke ilk ben tıkladım belki ama donmaktan alamadık incehesaptan vatandan bi yerden bi 4070 li en kötü 4060ti 7500f kombolu sistem çıksa direk alıcam altına üstüne bakmadanvallahi 4070 yapmadılar bir türlü ıkındı ıkındı sıktılar kendilerini çok komik
Bence yanlış var mağazaya stok gelmiyor zaten sistemden satış yapıyorlar bence onlar bilmiyorIspartaya stok gelmemiş. Biz insan değil miyiz hoca
valla vatanın kendi topladığı bir sistem vardı hala var mı bilgim yok i5 12400F ve 4070li 31kydı 2kda kredi kartı taksitinden 12 ay taksitle aldım ben hatta bu i5 12400F ve 4060li sistemi kardeşime hediye niyetine alasım vardı aradım sordum istemiyorum dedi sen bilirsin dedim kapadım telefonu xdbelki DA yapabilir VOK bile bedavaya 4070 sistem çıkardı İTOPYA sağolsun linke ilk ben tıkladım belki ama donmaktan alamadık incehesaptan vatandan bi yerden bi 4070 li en kötü 4060ti 7500f kombolu sistem çıksa direk alıcam altına üstüne bakmadan
yoksa alamazsın sanırım yanlış bilgi vermiyimde ara sorBulunduğum şehirde de stok görünmüyor gitsem alabilir miyim
Satmak için aldım para dönsün diyeasus kasayamı dizicen içindeki parçaları
Pch bundan sonraki sistemi 30k bandında 4070 olur gibime geliyor benim. Ben de 4070 bekliyordum ama sıkıldım şimdi hattayım. Alabilirsem bunu alıcam.belki DA yapabilir VOK bile bedavaya 4070 sistem çıkardı İTOPYA sağolsun linke ilk ben tıkladım belki ama donmaktan alamadık incehesaptan vatandan bi yerden bi 4070 li en kötü 4060ti 7500f kombolu sistem çıksa direk alıcam altına üstüne bakmadan