Kaç tl olur elimde 8 9 k civarı var fazlası mı olur
2k için bir sistem değil maalesef.Yok segment dememişde shortta ondan sordum kanki. 2k monitörüm var bekliyorum 1 aydır hadi bakalım inşallah
Aga yani bununda muhabbetini yaptım ve herkeste biliyor ki forumda en hard anti haqquşum ama yapacak bir şey yok, Orta giriş için sistem bekleyenlerde var ve piyasadan ucuza gelirse denilecek çok bir şey yok.
ben sistem alcağım zaman çok bekledim bu adamdan çıakrdığı 6 sistem de rezil çıktı gram güvenmiyorum ama piyasadan ucuza gelirse tabi alınır niye alınmasın2k için bir sistem değil maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aga yani bununda muhabbetini yaptım ve herkeste biliyor ki forumda en hard anti haqquşum ama yapacak bir şey yok, Orta giriş için sistem bekleyenlerde var ve piyasadan ucuza gelirse denilecek çok bir şey yok.
2k için bir sistem değil maalesef
Nerden biliyon reis ekran kartı da söyle de tam olsun gençerdemi çalışıyon
Nerden biliyon reis ekran kartı da söyle de tam olsun gençerdemi çalışıyon2k için bir sistem değil maalesef.
Evet yani dediğim gibi zaten tasvip ettiğim bir youtuber değil,fiyatıda bilmiyorum ama sistem hakkında temel bir bilgim var sadeceben sistem alcağım zaman çok bekledim bu adamdan çıakrdığı 6 sistem de rezil çıktı gram güvenmiyorum ama piyasadan ucuza gelirse tabi alınır niye alınmasın
Çalışmıyorum dostum,sadece bilgi edindim. Adamların söylemediği şeyi benim söylememde çok abes kaçar ama RTX bir kart.Mesaj otomatik birleştirildi:
Nerden biliyon reis ekran kartı da söyle de tam olsun gençerdemi çalışıyon
Tuf serisi duruyor kasada 3 fanlı yanılıyor muyumEvet yani dediğim gibi zaten tasvip ettiğim bir youtuber değil,fiyatıda bilmiyorum ama sistem hakkında temel bir bilgim var sadece
Çalışmıyorum dostum,sadece bilgi edindim. Adamların söylemediği şeyi benim söylememde çok abes kaçar ama RTX bir kart.
Yani 3 fan olabilir.Tuf serisi duruyor kasada 3 fanlı yanılıyor muyum
Her haqqus geçen foruma bunu atmak>